keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Juhannusta ynnä muuta

Yhyy en oo voinukkaan postata taas melkeen viikkoon, ku oon ollu siis iskän tykönä, eikä siellä ole langatonta nettiä. Nyt tulin kuitenkin kotiin yhdeksi yöksi, koska mulla on huominen 'vapaata' pikkuveljen vahtimisesta.

Juhannuksesta siis. Perjantaina oltin siis isolla porukalla tätin luona juhlimassa juhannusta. Perusjuttuja: syötiin järkyttävän hyvää ruokaa, saunottiin ulkosaunassa, juteltiin, ja siinä sivussa nautiskeltiin hieman alkoholituotteita. Kuvia tuli räpsittyä melkeen kaks sataa illan aikana. Joskus kahden aikaan yöllä lähettiin sitte P:n äitin tykö nukkumaan. Kuvista voi nähä sitte myös mun ihanat uudet hiukset :) Tai siis palasin takas siihen stargazerin magentaan. Enkä kyllä ees tiiä miks oon ikinä vaihtanu tosta pois ku se on aivan ihana.

IMG_6744

IMG_6769

IMG_6774

kollash
Helsingistä ostettu ihan mahtava kissamekko :)

IMG_6742

IMG_6824
Pikku sinitiaisen poikanen kurkisteli pöntöstä :> tuitui.

IMG_6837

IMG_6832

IMG_6841
...ja sitte se myöhemmin päivällä lähti pesästään!

IMG_6851

Lauantaina siinä sitten näytti ensin vähän siltä että ei tehä mitään koko päivänä. Metsästettiin sitten kuitenkin auki oleva kauppa, josta kävin sitten ostaan parit siiderit. Lähdettiin P:n kaverin tykö, jossa oli myös pari muuta sen kaveria. Päätettiinpä siinä sitte lähtä vielä hevimestaan. Mestassa oli melko tyhjää, mutta ilta oli kyllä tosi mukava. Tanssittiin valssia ja juostiin yöllä rivissä, käsi kädessä pitkin Oulun keskustaa. Nukkumassaki oltiin vasta puoli kuuden aikaan aamulla. Kaiken kaikkiaan oli varmaan paras juhannus ikinä. Molempina päivinä maailman parasta seuraa.

Sunnuntaina P lähti takas Tornioon. Mää jäin luonnollisesti tänne. Maanantaina käytiin velin, siskon ja serkun kans nallikarissa. En uinu vieläkään ku vesi oli niin kylmää. Eilen ei tehty mitään kummempia, mutta tänään oltiin taas rannalla. Tällä kertaa Haukiputaalla Siikasaaressa. Sain vihdoin ja viimein heitettyä talviturkinki pois, eikä vesi ollu ees sietämättömän kylmää. Perjantaina vielä yks 'työpäivä' ja sitte vihdoin kotiin P:n luo :) Sitte pääsee taas kunnolla postaamaanki ku pääsee kunnolla netin ulottuville!

4 kommenttia:

  1. vitsi toi kissamekko on magee! :D oot kyl tosi nätti ja aivan ihana blogi sulla myös <3!

    fashionsituation.blogspot.com <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on aivan ihana kyllä! :) Ja kiitos paljon :>

      Poista
  2. Huehue, olemme mekkosamiksia! :33 Ja yllättävän hyvin sopii tuo pinkki kukkapanta pinkkeihin hiuksiin :3 Ärsyttää, kun itse haluaisin sellaisen, missä on violettia ja vaaleanpunaista, mutta ei mistään löydy, satan.

    Mutta hei, oot tosi kaunis! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee samiksii! :D Joo nuo kukkapannat on vaan niin ihania. Ite ostin tuon glitteristä. Ei tainnu sieläkään olla mitään missä ois ollu violettia :/ J heh kiitos :P

      Poista