lauantai 30. maaliskuuta 2013

Lauantai shoppailua

Päätin näköjään mielummin käyttää tätä yksinoloaikaa kirjoitteluun. Mun pikkusisko tuli siis tänne Tornioon torstaina, ja lähti just äsken. Mummu ja pappa + kaks serkkua tuli täällä käymään Ikeassa, niin sisko lähti sitten niiden kyydillä kotiin. Eilen meillä oli tarkotus lähteä vähän ehkä käveleskeleen tonne saaren toiseen päähän missä en oo käynykkään, ja ottaan kuvia mun koulutehtäviä varten, mutta jotenki siinä kävi niin että istuttiin koko päivä sisällä ja katottiin pretty little liarsia. Mää koneelta uudempia jaksoja ja sisko telkkarista vähän vanhempia. On muuten harvinaisen huono sarja mutta jotenki siihen vaan jää koukkuun :D No päätin sitten käyä kuvailemassa huomenna tai maanantaina kun oon vielä yksin täällä niin onpahan jotain tekemistä. Aioin laittaa parempaa kuvaa hiusten uudesta väristä joten tässäpä olisi.

IMG_4883

Torstaina kävin hakemassa H&M:n paketin postista, ja sain vihdoin sen nahkatakin sopivan kokoisena. Tykkään siitä tosi paljo enkä malta oottaa että vähän vielä lämpenee ja pääsee käyttämään sitä :) Takista myöhemmin kuvaa myös mun päällä.

IMG_4962

Kerkesin tuossa jo tehdä H&M:lle toisenkin tilauksen, kun sähköpostiin tuli alennuskoodi jolla sai postikulut pois. Tilasin sitten halvan mekon, josta kuvaa kun saan sen käsiini :) Torstaina käytiin myös pikaisesti siinä uudessa Cubuksessa missä en vielä ollut käynyt. Mukaan tarttu yhet alennuksessa olleet aurinkolasit. Mulla ei kovin monia aurinkolaseja oo, mutta nää passas kivasti myös mun hiusten väriin :) Hintaa oli vähän päälle viisi euroa. Syynä ostoon oli myös se että ulkona paisto aurinko ikävästi silmään enkä tajunnu kotoa lähtiissä ottaa laseja mukaan. Kätevää :) Varsinki ku paluumatkalla ei ees paistanu silmään. Jos haluaa nähä kuvan laseista mun päässä, niin instagramista löytyy. Ja mun instagramiinhan pääsee tuolta sivupalkin kuvakkeesta :)

IMG_4963

No sitten tämän päivän ostoksiin. Käytiin ensin Ruotsin puolella skopunktenissa ja tein sieltä mahtavan löydön!

IMG_4956

IMG_4957

IMG_4958

Aivan yllätyin kun näin hintalapun, kun hintaa ei ollut kuin 99kr. Eli tarkasti sanottuna euroina 11,849€. Mummuhan nämä mulle ystävällisesti sitten lopulta osti. Näidenkin kans pitää vielä hetkinen oottaa että lumet tosta vielä vähän sulaa :) Mutta ihan mahtava löytö kun oli vielä mukavat jalassakin. Ginasta satuin löytämään hupparin viidellä eurolla. Mulla ei ole yhtään hupparia, joten aattelin että samahan tuo on olla yks tollanen ihan perus, musta huppari. Vielä kun noin halvalla löytyy. Vaikka tässäkin kyllä kävi niin että mummu maksoi tuon samalla kun osti itsellekin samanlaisen. Ollaan nyt mummun kans hupparisamiksia. Sattui vielä niinkin hyvin, (kun ensin ihmeteltiin että miksi vaan se mun löytämä yks huppari oli 5€) että ilmeisesti ne oli ensin hinnoiteltu väärin 5€ hintaisiksi, ja sitten vaihdettu oikean hintaisiksi, (eli 10€) mutta just se mun oli unohtunut, niin saatiin se sitten tietenkin sillä viidellä eurolla :) Tästä en nyt sitten ottanut kuvaa kun kaikki varmaan tietää miltä musta vetoketjullinen huppari näyttää. Käytiin vielä syönnin jälkeen suomalaisessa kirjakaupassa mistä ostin Houkutuksen pokkarina. Tuntu siltä että pitää saada joku kirja ja oon miettinyt tässä lukasta nuo twilightit muutenkin taas läpi. Lisäksi voi kai nuoki olla vaikka just pokkareina ihan omanakin. Oisin vaan mielummin ottanu sillä ihan oikealla kansikuvalla ton, mutta eipä niitä taida oikeen pokkareina olla.

IMG_4959

Mun mielipidehän tästä koko ilmiöstä on, että kirjat on oikeesti hyviä. Mää vaan tykkään niistä jostain syystä. Elokuvat sitte taas on suhteellisen perseestä. Onhan nuo silti tullu käytyä, vissiin uusi kuusta asti, elokuvissa kattomassa kun sisko tykkää, ja kyllähän se kiinnostaa miten ne on tehty yms. Aika naurettaviahan ne loppujen lopuksi on. Viimiset kaks oli ehkä 'parhaita,' vaikka Kristen Stewart ei sovi siihen rooliin pätkääkään ku se on niin mitäänsanomaton, ja se Renesmee on ihan kamalasti tehty. Tai lähinnä se että en ymmärrä miksei ne voinu käyttää jotain oikeeta vauvaa siinä ku se on vauvaikäinen, vaan sekin piti tehdä tietokoneella. Se tietokone vauva on aika karmiva :D Joo ja kyllä lisämateriaalit on tullu katottua myös ku kiinnostaa miten ne niitä tekee. Pakko vielä lisätä tähän että mun mielestä tuo twilight viha on menny vähä yli. Joojoo tajuan kyllä jos ei tykkää mutta ei sitä tarvi aina jankuttaa kuin "twilight on ihan perseestä ja homovampyyrejä plaaplaaplaa." Se vitsi meni jo, ei jaksa kuunnella sataa kertaa. Se nyt vaan sattuu olemaan erilainen tulkinta vampyyreistä. (kirjotin ensin vämpyyri) Eikö se vähän oo fantasian pointti että se voi olla melkeen ihan mitä vaan? Tästäki aiheesta vois varmasti kirjottaa kokonaisen postauksen, mutta jätetään tällä kertaa sikseen. Ehkä harkitten tekeväni jotain mielipide kirjotuksia kirjasarjoista tms....

Sitten vielä vähän korvan venytys asiaa. Sain toissapäivänä vihdoin survottua ton 3mm tonne toiseen korvaan! Tai no ensin se ei aivan perille asti menny mutta sitten eilen suihkun jälkeen se sujahti aika liukkaasti loppuunkin asti. Pikkusen sattuu mutta ei pahasti. Sitten vielä survasin toiseen reikään ton 2mm kaveriksi toisen korun. Tajusinki sitte jälkeepäin että sehän oli 1,6mm eli siinähän onki nyt sitte käytännössä 3,6mm. Ihmettelin kyllä sitte miten se meni siihen niin helposti mutta kaippa se johtuu siitäki että tuo 2mm on tossa jo aika kauan oleskellu. Tässäpä tosi kaunis kuva mun korvasta.

IMG_4964

Tässä sitä hitaasti edetään kohti sitä 10mm tavotetta. Piti muuten taas ottaa ne isot pallot (6mm) bridgestä pois kun tohon oikealle puolelle alko taas ilmestyyn joku patti josta alko vuotaan verta. En tiiä johtuuko se tosiaan niistä isoista palloista, vai liian lyhyestä barbellista? Ja nyt se on kyllä pidempi ku viimeksi millon se patti tuli. Seuraavaksi pisin minkä omistan alkaa näyttään jo tyhmältä. Pitää varmaan ettiä 13mm jostain. Crazyfactoryssä ei ainakaan myydä. Ei muuten mutta ku tykkään niistä 6mm palloista kaikkein eniten :( Oon nyt tosiaan vielä tiistaihin asti yksin kotona. Oisin toisaalta päässy tänään Ouluun noitten mukana kun ne lähti mutta auto oli vähän niinku täynnä, ja en sitte oikeestaan jaksanu alkaa pakkaileen ja lähteen. Aattelin tässä katella Game of thronesin kakkoskautta ja makoilla vaan :)

Ainiin R.I.P Richard Griffiths = Vernon Dursley. Aika surullista :'( Pitää ehkä kattoa joku Potteriki tässä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti