tiistai 19. maaliskuuta 2013

Tiistai

Hyvin itsestäänselvä otsikko. Olin taas viikonlopun Oulussa ja HEI nyt voisin oikeesti yrittää ja muistaa päivittää sielläkin ollessa! Lähden taas huomenna takaisin, koska koulussa ei oo taaskaan mitään järkevää. Ja lisäksi velipuolen porukka on tullu etelästä viikoksi Ouluun niin näkee sitten niitäkin! Poikakaveri oli eilen mahtavan reipas ja teki meille poronkäristystä ihan ite alusta asti :) Tänään vasta kuitenki syötiin sitä, koska keitettiin sitä eilen puolille öin asti. Oli toosi hyvää! Eilen kävin hakeen postista toisen osan siitä cdonin tilauksesta ja siellähän oli siis Harry Potter and the Prisoner of Azkaban kovakantisena. Englanniksi mulla on kaikki Potterit vaan pokkareina, ja nyt kovakantisina toka, kolmas ja viiminen. Tilailen/ostan niitä aina ku sattuu löytyyn halvalla.

IMG_4520

Mulla on tässä tullu pikkuhiljaa vähän ikävä pinkkejä hiuksia. Mietin ensin että oisin ostanu vielä yhen purkin pine greeniä ja sen jälkeen värjänny takas pinkiksi. No eilen sitte mietin kun ostin värinpoiston jo valmiiksi, että samapa tuo, ja laitoin äitille viestiä että se saa laittaa mulle viikonloppuna värinpoiston päähän :)

IMG_4511

Eilen päätin että tää septumi on parantunu ja vaihoin siihen korun! Oli tosi helppo homma eikä sattunu ollenkaan. Toisin ku esim ku bridgen vaihdoin ensimmäisen kerran, se vähän ärty. Tykkään tästä korusta aika paljo :)

Untitled Untitled

Parempaa kuvaa luvassa myöhemmin :) Alla myöskin tosi hieno kuva mun äskeisestä jäätelöannoksesta :) Suklaa-lakritsi sellaisesta. Päällä kinuskikastiketta.

Laitoin tosissaan sen nahkatakin vaihtoon ja toivon nyt vaan että sieltä tulis tilalle oikeen kokonen takki. Tällä hetkellä katon netflixistä Terry Pratchettin, Magian väri kirjaan (The Colour of Magic) perustuvaa elokuvaa. Nuo kirjathan on aivan huippuja, vaikkei kovin monesti ihan koko ajan tajua aivan mitä niissä tapahtuu :D Joka tapauksessa ne on aivan nerokkaita. Kyllähän tää elokuva on tämmönen vähä parodiamainen, mutta toisaalta niin ne on kyllä kirjatki.

Huomenna vielä pitäs jaksaa kouluun raahautua. Luultavasti vaan kattoon taas yks osa yhestä aivan tyhjänpäiväsestä dokumentista. Huoh. Sitte kotiin pakkaamaan ja kolmen bussilla Ouluun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti