torstai 7. maaliskuuta 2013

Laiska loma

Aaaaa, ihana loma! Oon näköjään viimeksi viikko sitten postannu mutta pistän sen ihan täysin tän loman piikkiin! Tulin Ouluun siis perjantaina päiväsellä luokkakaverin kyydillä. Toimin hetken pienenä Oulu-oppaana luokkakaverille ja tämän poikakaverille, jotka eivät ole hirveästi Oulussa koskaan liikkuneet. Sitten tulinkin kotikotiin keittiöremontin keskelle. Oonkin ollu täältä välillä jossain muualla yötä kun täällä ei tosiaan vieläkään voi tehdä ruokaa, ja muutamaan päivään ei keittiöstä saanut vettäkään. Nyt alkaa remontti olla loppusuoralla (tai ainakin puolessa välissä) vaikkei hellaa vielä olekkaan. Lauantaina oltiin mun enon luona istumassa iltaa. Myös mun täti ja sen mies oli siellä. Taidettiinpa lähtä poikakaverin äidin tykö (yöksi) vasta viideltä aamulla. Lauantaina myös poikakaverin pomo oli laittanut viestiä että voi olla tiistaihin asti Oulussa mikä olikin sitten tosi mukava :) Toissapäivänä vietiin siskon kans poikakaveri bussipysäkille ja käytiin vähän prismassa pyörimässä. Eilen tuli laiskuus ja oikeastaan makasin vaan koko päivän. Eilen myös päätin etten ota enää stressiä siitä että pitäis keksiä hirveenä jotain tekemistä, (tosin oishan se kiva kun Torniossa ei ikinä voi mitään tehdä) vaan teen ihan mitä haluan, eli esim vaan luen vaan jos siltä tuntuu.

Untitled
                     Eno laitto mulle cosmopolitania :) Semmosta ihan valmista tosin. Siitäkin huolimatta yllättävän hyvää!

Ainiin kävinhän mää kaverin kans maanantaina elokuvissa jopa! Käytiin kattoon Lumoava kirous (sivuhuomautuksena: toooosi tyhmästi suomennettu tuo nimi, en keksi tähän hätään parempaakaan, mutta tuo vaan on jotenki.. nolo?) eli Beautiful creatures, joka siis perustuu saman nimiseen kirjaan. Itse en ole kirjaa lukenut vaikka olenkin siitä joskus aikoja sitten jotain kuullutkin. Nyt viimestäänkin kiinnostaa lukea ja katsoa onko kirja parempi kuin elokuva, niinkuin yleensä aina selviää kun tekeekin näin päin että katsoo elokuvan ensin. Niinhän se melkeinpä aina on että jos ensin luet kirjan, tiedät jo valmiiksi paljon enemmän ja huomaat kaiken mikä on jätetty pois/muutettu ja sitten jos teet juuri toisin päin, se kirjan lukeminen sitten avartaa elokuvaa paljon enemmän. Yksi esimerkki erittäin huonosta filmatisoinnista on Percy Jackson - Salamavaras. Aloin lukemaan noita kirjoja jo kauan sitten, ja ne on oikeasti tosi hyviä, vaikka lasketaankin varmaan ihan lastenkirjoiksi. Tykkäsin siitä kreikkalaisen mytologian aiheesta mikä kirjoissa siis on. Nyt en kyllä muista olenko edes lukenut sarjan viimeistä/viimeisiä osia? :o Pitääpä ottaa selvää. Noh kuitenkin, se elokuva oli AIIIVAN hirveä. En nyt siihen perehdy kuitenkaan tämän enempää :D Nyt tällä hetkellä luen nälkäpelin kakkososaa joka on ollut luettavien listalla varmaan ja yli vuoden.

Untitled

Tänä aamuna heräsin jo kahdeksalta sillä piti viedä äiti ja isäpuoli juna-asemalle. Jäinkin siitä sitten vähäksi aikaa kaupunkiin kun kerta siellä jo olinkin. Olipa kiva kun oli parkkipaikat (ja koko kaupunki) ihan tyhjänä. Tai siis niin tyhjänä kuin Oulun keskusta voi tuohon aikaan olla. Olin kuitenkin siellä jo varttia ennen kuin esim. H&M edes aukesi, joten oli melko jännää. Ei kovin usein satu että oon noin aikasin liikkeellä :) Ostin ihan vaan pari pientä juttua, mistä lisää vähän myöhemmin. Yhdeltätoista istuinkin jo meidän lemppari pitseriassa oottamassa itelle pitsaa (kun ei sitä ruokaa tosiaan voi laittaa). Ja tämähän on siis fratelli, torikadulla jos jotakin kiinnostaa! Ja muistakaa haluta sitä majoneesia siihen pitsaan niin sitten se on parasta :) Torniossa (tai missään muuallakaa Suomessa) ne ei osaa tehdä kunnon majoneesipitsoja, tämä on todettu.

Eilen tein H&M:lle nahkatakkitilauksen, kun mulla oli 25% alennuskoodi nettikauppaan (luonnollisesti.) Mulla on vaan semmonen pikkusen liian iso nahkatakki, jota en ole uutena ostanut vaan saanut tädiltäni. Halusin siis toisen enemmän semmosen 'biker' mallisen takin. Lyhyemmän ja istuvamman jne. Otin sitten riskillä kokoa 36 ja pistin tilaukseen. Tänään sitten jännitti kun bongasin liikkeestä sen saman takin. En enää edes muista miltä se tarkalleen näytti :D Mutta kuitenkin jäi semmonen olo että se oli melko hyvä, mutta ehkä ihan vähän iso. Mutta... mulla on melko samanmallinen (ellei jopa ihan samanmallinen) sininen mokkanahkatakki H&M:ltä, jonka ostin viime keväänä, mikä on 34. Muuten se on ihan täydellisen kokoinen, mutta kiristää takaa kun ojentaa käsiä. Elättelen nyt tässä siis toiveita että se on TÄYSIN samaa mallia se takki ja sekin 34 kiristäis samallalailla. En edes kokeillut siellä sitä 34 siitä nahkatakista, koska vähän niinku päätin että asia ois näin. Toivottavasti.. Ehkä ois silti pitäny kokeilla.. Mutta kun se vaihtaminen tuntuu niin kauheen vaikeelta :D Nooh, pitää vielä kattoa kun se paketti mulle tulee että miltä se tuntuu.

Tehtiin myös crazyfactorylle tilaus siskon kans maanantaina. Taas tuli jo eilen toimitusvahvistus, joten saapa nähdä tuleeko paketti taas niin nopiaa ku aikasemminki. Esittelen tilauksen vasta sitten kun saan ne tavarat ihan käsiin ja ite voin ottaa niistä kuvat.

Tänään ajattelin vielä kävästä iskän luona ja sitten varmaan vaan lukea tuota nälkäpeliä ja syödä pitsaa! :) Mitäs muut on hommannu hiihtolomalla?

EDIT: Mitä ihmettä unohin mun kaks hienoa puhelimella otettua kuvaa tästä ihan kokonaan :D Lisään nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti