tiistai 26. maaliskuuta 2013

Tuesday

Otsikon keksiminen tuotti hankaluuksia. En tajua miten on taas menny noin nopiaa aika etten oo muka postannu viimeksi ku viikko sitte! Ei ihan onnistunu se yritys kirjottaa Oulussaki ollessa mutta i'm getting there! :D Olihan tosiaan hirveä pahis ja lintsasin koulusta viime ke-pe. Mutta ihan vaan siks että oon ihan 100% varma ettei sielä ois taasKAAN ollu yhtään mitään uutta. Huoh. No mutta viikonloppu oli kiva! Poikakaveri on nyt vähän pidemmällä työreissulla, (nyyh) mutta viime perjantaina niilläkin oli kohteena Oulu, joten ehdittiin siinä iltasella käymään kahestaan syömässä :) Siinä sitten perjantai-iltana käytiin huvin vuoksi kattomassa äitipuolen ja tätin kans Jukka Poikaa Oulun nightclub tähdessä. En ollukkaan aikasemmin tähessä käyny. Mulla oli vähän niinku tarkotuksena kuvata se keikka koultehtävää varten mutta viime hetkellä päätin jättää kameran kotiin ku en sitte jaksanukkaan keskittyä siihen kuvaamiseen :D Noh, pitää tässä keksiä joku toinen keikka vielä minkä kuvais. Niinpä siis mulla on illasta muistona vaan kaks kameralla otettua kuvaa.

Untitled

Untitled

Tosi sopivasti nuo kaijuttimet tossa eessä! Niin ja TOSIAAN mullahan on tässä se hiusvärikin vaihtunu! Viime keskiviikkona laitettiin äitin kans mulle se värinpoisto päähän, menin suihkuun, tulin pois ja järkytyin. Ihan tyvi, ja siitä vähän alaspäin oli ihan vaalee, ja sitten latvoista ylöspäin vihreää! Näytti käytännössä siltä että oisin kalju ja sitte jostain kohista lähtis sellasia vihreitä suikaleita. Ihan hirveetä. Kaikki nauro mulle enkä tienny pitäskö itkiä vai nauraa. Tein sitte kuitenki nopiasti päätöksen että laitan sen pinkin siihen heti välittömästi päähän ja nukun se päässä. No siinä sitte hirveät kelmu-suihkumyssy-teippi kääryleet päähän ja nukkuun. Ei ees tursunnu ne värit yli! Jihuu. Aamulla heräsin joskus puoli kaheksan enkä jaksanu enää oottaa vaan lähin suihkuun. Tulin suihkusta, menin takas nukkuun ja sitte vasta tutkin lopputulosta. Ja HUH helpotusta, väri oli aivan tasanen ja MAHTAVA. Ei jälkeäkään vihreästä :) Tulin myös siihen jännittävään lopputulokseen että ilmeisesti se vihree vaikutti jotenki kuitenki, ja tää on ehkä vähän violettiin päin oleva pinkki. Ehkä niinku semmonen neonpinkki? Mulla ei nyt vielä oo ku yks instagram kuva näistä mutta jos vaikka huomiseksi jaksaisin ottaa parempaa kuvaa :)

Untitled

Sanoisin että tossa kuvassa MELKO hyvin näkyy se miltä tuo väri näyttää ihan luonnossaki. Oon nyt toooosi ilonen näistä taas ja musta tuntuu että tämä väri pysyy mulla nyt melko kauan :)

Eilen poikakaverikin oli yhden päivän kotona, ja käytiin Ruotsissa ruokakaupassa, kun oli kerrankin auto käytössä. Muka vähän kateltiin joitain juttuja mitä Suomen puolelta ei välttämättä saa. Niinku esimerkiksi näitä leikkisiidereitä!

IMG_4670

Lisäksi sitte bongasin jo siinä kaupan pihalla mainoksen että sielä oli tennareita tarjouksessa 99kr (oikee hinta 149kr) nii kattelin ne siinä sitte läpi. Muuten oisin ottanu sellaset glitter-tennarit, mutta ne oli jotenki tosi kovantuntoset jalassa. Päädyin sitte tämmösiin:

IMG_4667

IMG_4669

Aattelin että kivan kesäiset ja tommoset että voi ehkä käyttää mekkojenki kans ku on niin tommoset 'tyttömäiset' :) Oli kyllä tosi isot koot ku piti ottaa 36. Yleensä mulla ei oo 36 ku vaan kaikki avokkaat. Kaiken muunlaiset kengät on 37.

Tänään oltiin koulun kans pikkusella retkellä mutta siitä lisää huomenna :) Nyt jatkan tylsyyteen kuolemista yksin täälä. Onneksi pikkusisko tulee torstaina (lyhyemmin sanottuna ylihuomenna) tänne mun luo kaheksi yöksi. Niin ja torstaina tulee kyllä murukin kotiin yöksi kun on silloin Torniossa töissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti