tiistai 12. maaliskuuta 2013

Crazyfactoryn tilaus

Tulin vasta eilen illalla kotiin Oulusta. Ovella ootti kiva yllätys, kun crazyfactoryn paketti oli tullu. Taas tuli tosi nopiaa ja paketissa oli kaikki mitä pitiki. Tilasin vähän summassa tähän septumiin noita koruja ku en jaksanu alkaa miettiin että minkä kokoset ois hyviä. Voi olla että yks on liian iso tai ainaki liian isoilla palloilla mutta nehän voi vaihtaa.

IMG_4415

IMG_4418

kollaasi

Salama on siis riipus. Tuo sormus oli ehkä vähä huono ku se sopii vaan yhteen sormeen, ja seki on vasen nimetön mikä lähettää vähä vääriä signaaleja :D Saa nähä joko sitä kohta uskaltais vaihtaa tähän nenään korua. Näiden lisäksi tilasin vielä yhen ihan perus tangon tähän bridgeen. Jos se ois tällä kertaa oikeen pitunen.

Tänään mulle tuli viesti postista että H&M:n paketti on tullu. Haen sen huomenna ku mulla on vapaapäivä :) Vähän jännittää se takki että miltä se näyttää mutta jospa se ois hyvä! Lisäksi ootan vielä kirjapakettia cdonista. Esittelen sen sitten ku se tulee :)

Koulussa ei tänäänKÄÄN ollu yhtään mitään järkevää. Siksi onki huippua että huomenna on vapaapäivä. Huomenna myös mun muru tulee kotiin työreissusta. Ei olla nähty yli viikkoon ja torstaina se sitten lähteeki takas reissuun. Meinaa vähä tylsistyttää täällä. Ehkä täytyy vaan yrittää jaksaa kattoa netflixistä sikana kaikkea.

2 kommenttia:

  1. Onpa sinulla ihana blogi! Tykkään todella paljon ulkoasusta ja muutenkin!(: Jos kiinnostaa niin käy kurkkimassa minunkin blogia ja jos haluat saa liittyä myös lukijaksi!(:
    http://janitaswildlife888.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Käynpä kurkkailemassa sunkin blogia :)

      Poista