perjantai 21. helmikuuta 2014

Vanhat 2014

= ilmeisesti super pitkä selostus koko päivästä. Ja ei en suostu käyttämään kirjotusasussa tuplaveetä. Mutta herran jestas onko siitä muka jo oikeesti noin kauan ku postasin viimeksi?? Tänki oli kyllä tarkotus tulla vähä aikasemmin entä ku näin melkeenpä viikon myöhässä, mutta viikonloppuna en vaan jaksanu (enkä oikeen ehtinykkään) ja sitte tulinki tiistaina taas kipiäksi. Mutta asiaan. Menin siis viime viikon keskiviikkona jo Ouluun. Illalla alettiin (liian myöhään) kokeileen mitä tehdään seuraavana päivänä Hannan hiusten ja meikin kans. Meinas sitte olla siinä vähän hermot kiriällä ku meijän prinsessa ei oikeen tuntunu itekkään tietävän mitä se haluaa :D Kauhulla sitte ootin torstain koetusta, mutta yllättäen Hannan jännitys oliki muuttanu muotoaan ja meillä oliki oikeen hauskaa ja hilpeää kampausta ja meikkiä tehdessä! Onneksi :D Torstaina oli siis tosiaan kenraaliharjotus kuudelta illalla, johon tanssijoiden vanhemmat sai tulla kattomaan.

1

2

4

3

Oli kai se omituista kattoa ku se oma pikku Nipa siellä tanssahteli, ja piti sitä vissiin alkuun pari kyyneltäki vuodattaa :D Jossain vaiheessa sitte huomattiin mamin kans että no voi paska, ei sillä taija pysyä se puku ylhäällä ku se sitä niin moneen kertaan nosteli. Sitte meitä oikeestaan vaan jännitti koko ajan ja myönnettiin myöhemmin että oltiin molemmat vaan toivottu että se ois vaan jo ohi :D Keneltäkään ei juuri kyllä kenraalin aikana hymyjä irronnu, ja Hannaki oli ihan jäykkänä jännityksestä. Mutta olihan se kyllä ihan selvä että Hannalla oli ehottomasti kaunein ja hienoin ja mahtavin puku ;)

5

6

7

Anteeks vaan järkyttävä naaman blurraus, mutta tää oli ainut kuva jossa näky vähän paremmin tota mun tekemää "kampausta," mutta näytin vaan ite ihan auttamattoman hirveeltä tossa. Mulla oli tosiaan semmonen pikku paniikki ton meikin kans, koska Hannan silmät on aivan erimuotoset ku mun omat, ja just ja just oon selvittäny minkälainen meikki passaa mun omille silmille. Ihme ja kumma lopputulos oli kuitenki mun mielestä ihan hyvä, ja ilmeisesti Hannaki oli tyytyväinen. HUH. Tultiin sitte siihen tulokseen että silikoniolkaimet on pakko olla, vaikka yritettiinki niitä välttää viimeseen asti. Onneksi selvis heti siinä sitte että meijän serkulta semmoset löytyy. Mää hain ne sitte vielä illan päälle, ja ompelin niille lenkit pukuun.

No entäpä se ite oikea päivä sitte. Herätys meillä oli 4.45, koska kampaajalla piti olla puoli kuus. Enhän mää sitte tietenkään saanu unta, ja nukuinki sitte semmoset kahen-kolmen tunnin unet. Ei sitte aamulla ihan hirveesti naurattanu, vaan enemmänki päinvastoin. Mulla oli vähä niinku tarkotus kuvata jotain siellä kampaajalla ja meikissä, mutta eipä sitte siinä aamulla enää hirveesti kiinnostanu. Niinpä sitte vaan meikkasin itteäni ku Hannan hiuksia laitettiin, ja hermoilin ku meikkipohja näytti niin hirveeltä ku iho hilseili. Lopulta onnistuin tekemään itelle tosi kivan meikin ja oikeestaan harmi etten tajunnu ottaa siitä kunnon kuvaa. Seuraavaksi siirryttiin naapuriliikkeeseen meikkiin, eikä hereillä pysymiseen hirveenä auttanu se, että istuin siinä ja katoin ku toista meikattiin, ja taustalla kuulu semmonen pimpelipompeli rauhotusmusiikki.

Ku meikki oli valmis, lähettiin hirveellä kiireellä kotiin laittamaan pukua päälle, koska Hannan piti olla puoli yheksän koululla kuvattavana. Sen jälkeen mulla oliki puolitoista tuntia aikaa ennen ku piti olla taas menossa, ja yritin nukkua sen ajan. Siitä ei sitte kuitenkaan tullu mitään.

IMG_20140214_083654

Kymmeneksi mami vei mut mun entiselle yläasteelle, jossa nämä tanssi päivän ensimmäisen tanssin. Oli jotenki tosi hämmentävää olla siellä entisten opettajien ympäröimänä, ku viimeksi oon siellä oli 14-vuotiaana. (HERRAN JUMALA KUUS (melkeen 7) vuotta sitte!?) Olin sitte pelkuri enkä uskaltanu puhua ees kellekkään. Eihän kukaan mua tunnistanu ku näytän aivan eriltä ku sillon. Siellä mää sitte tanssin Hannan kans viimesen valssin.

9

10

Seuraavaksi siirryttiin bussikuljetuksella takas lukiolle (jonka yhteydessä on myös mun entinen yläaste jossa kävin ysiluokan) jossa tanssijat meni syömään ennen seuraavaa tanssia.

11

12

13
Joo tämä kuva on otettu jo kotona mutta aattelin kuitenki laittaa samaan kohtaan nämä kampauskuvat

14

15

16

Herran jestas ku selasin näitä kuvia niin tajusin että Hannasta ei oo perjantailta YHTÄÄN semmosta kunnon kuvaa yksistään. En oo nyt kyllä ollu mun valokuvaajan roolissa oikeen skarppina. Tuota puhelimella otettua ripuli kuvaa ei oikeen voi ees laskia. Voi voi. Koululla oli perjantaina mun lisäksi tosiaan vielä mami, ja Hannan kummitäti. Tästä lähettiinki sitte (minäki taas bussikuljetuksella) seuraavana Ouluhallille, jossa joka vuosi Oulun lukioiden kaikki vanhat tanssii yhtä aikaa. Tämä oliki eka kerta ku olin tuolla kattomassa ku aikasemmin ei oo kukaan kaverikaan tanssinu.

17

18

20

Oli kyllä ihan uskomattoman näköstä ku YHDEKSÄNSATAA ihmistä tanssii yhtä aikaa. Katotaan jos jossain vaiheessa laitan johonki videoon joitain pätkiä tuolta. Ouluhallin parkkikselta soitettiin sitte ruokatilaus, joka käytiin kotiin mennessä hakemassa. Siinä vaiheessa alkoki oleen jo niin nälkä että alko päässä heittään ihan kunnolla. Hanna lähti melkeen heti syömään tanssiporukan kans, ja mää sain nukkua pienet päiväunet. Ne unet piristiki sen verran että alko tuntuun että jaksaa sitteki päivän loppuun asti eikä enää ollu mitään ongelmia. Hain Hannan keskustasta kotiin, ja seki raukka pääsi vihdoin kuoriutuun ulos prinsessamekosta. Eihän se ollukkaan päällä ku 12 tuntia. Niinpä sitte prinsessamekko vaihtu nahkamekkoon, ja taas lähettiin liikkeelle. Ensin haettiin Aino kotoa, jonka jälkeen vietiin Hanna Hietasaareen jatkoille. Siitä me suunnattiin sitte Essin synttäreille.

Jossain vaiheessa lähettiin sitte Ainon kans takas Hietasaareen kuokkimaan jatkoja ja kattomaan minkälainen meininki siellä oli. Täytyy kyllä sanoa että oli harvinaisen paskat pirskeet. Todettiin Ainon kans että kyllä meillä oli 17-vuotiaina parempia bileitä ja tyydyttiin kattoon vierestä suuren myötähäpeän vallassa. Musiikki oli liian pienellä ettei tanssimista voinu ees harkita, biisit vaihtu miten sattuu, ja silti kaikki oli aivan supermielissään pomppimassa pöydillä. Tyypit käveli sukat jalassa kaljalätäköistä ihan ilman mitään ongelmia. Kaiken kaikkiaan meno oli aika laimea :D Oon oikeestaan ihan tyytyväinen että Hanna on niin viisas että se on päättäny ettei juo ennen ku on 18. Joskus kahentoista maissa sitte päätettiin että joo ei kiitos enempää. Vietiin Aino takas Essin luo, ja lähettiin Hannan kans vihdoin ja viimein kotiin. Kotona oltiin yhen maissa, ja mietin vaan että tätä sitä on aamusta asti ootettu :D Vähän aikaa syötiin ja juteltiin ennen ku alettiin nukkumaan. Kävin kuitenki vissii vähä ylikierroksilla ku en saanu heti ees unta. Mutta JOO. Siinäpä se oli aika lailla "tiivistettynä" tuo päivä :D Jotenki vaan tuntu että oli pakko tänne kaikki kirjottaa näin tarkasti. Onpahan ainaki ylhäällä että voi joskus vuosien päästä ite lukea jos ei muita kiinnosta :D

En nyt sitte tähän enää muuta ala selittään ku että huomenna lähetään jo aamupäivästä Ouluun, ja jos ehin niin kirjottelen viikonlopun aikana lisää. Nyt suihkuun ja nukkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti