lauantai 1. helmikuuta 2014

Jaksoin meikata

Eilen jaksoin meikata kunnolla pitkästä aikaa. Tarkotan nyt siis sitä että muutaki ku vaan ripsaria, tai eyelineria ja ripsaria. Kokeilin siis ensimmäistä kertaa sitä mun uutta sleakin palettia, ja nyxin eye primeria. Ja siis herran jestas se muuten oikeesti toimii. Yheksänki tunnin jälkeen luomivärit oli vielä aivan täydellisesti paikallaan. Vasta joskus vähä ennen kolmea yöllä (ennen ku aloin peseen ne pois) oli pikkusen alkanu luomivakoon pakkautuun väriä. Siinä vaiheessa ne oli siis ollu silmässä jo yli 12 tuntia. Ja siis ilman primeria nehän ois missä sattuu jo siinä viimestään kahen tunnin päästä. Käytin meikissä sitte tosiaan kahta violetin sävyä, (matta ja kimalteinen) sekä vähä valkosta. Siinäpä onki sitte seuraava mysteeri: en tajua miten ihmiset saa otettua meikeistään niin hyviä kuvia?? Vaikka ois hyvä valo, ja yritän mistä kulmasta vaan niin aina se näyttää kamerassa ihan huonolta. No joka tapauksessa, luonnossa tuo meikki näytti mun mielestä oikeen kivalta ja olin siihen tyytyväinen :) Tässäpä siis vähä kuvaspämmiä eilisestä naamasta.

IMG_9078

IMG_9081

IMG_9209

IMG_9224

Testissä oli tosiaan myös ne toiset uudet ripset jotka tuli toissapäivänä. Nuo on kyllä ihan kivat ja käy hyvin myös arkikäyttöön ku ei oo niin massiivisen näköset. Pitäs vaan ens kerralla varmaan vielä pyyhkästä mustaa tohon päälle ku vähä näkyy tollasta vaaleeta tossa ripsinauhassa.

20140131_151941

Tässä vielä puhelimella otettu kökkerö kuva jossa kuitenki yllättävän hyvin pääsee oikeuksiinsa tuo meikki. Joskus viiden maissa tosiaan lähettiin ajamaan Ouluun. Käytiin sitte illalla syömässä meijän vakkari ravintolassa eri Kauppuri5:sessa jossa on siis parhaat hampparit ikinä :) Ei olla pitkään aikaan päästy käymään ja ai että oli hyvää. Sillon ku vielä asuttiin Oulussa käytiin melkeen joka toinen viikonloppu siellä syömässä :D Vähintään kerran kuukaudessa. Sinne on nyt tullu semmonen kiva juttu että asiakkaat saa kirjottaa seinille tervehdyksen tms. Totta kai meijänki (tai siis mun) oli pakko jotain kirjottaa :)

20140131_220838

Sain kirjotettua ton oikeen paraatipaikalle :D Syönnin jälkeen käytiin vielä naapurissa Kulumassa yhellä. Siellä oli taas hienoja tuliesityksiä pariki kappaletta. Ja koska monet ei varmaan tiiä, niin siellä on siis semmonen systeemi että ku tilaa jonku tietyn drinkin, niin baarimikot pitää jonkulaisen tulishown. Esim. rammstein on yks, jollon yleensä ainaki syöksetään tulta, ja ilmeisesti margaritasta tulee sitte semmonen systeemi missä kaadellaan palavaa viinaa, ja sytytetään pulloja "palamaan." Ne on kyllä mun mielestä ihan siistejä :) Jonaki iltana niitä saattaa nähä kyllä tosi montaki. Siitä sitte mentiin yhen kaverin luo, jossa istuskeltiin melkeen johonki kahteen asti.

Tänään oonki ollu aika lailla kotona koko päivän. Välillä käytiin vähä kaupassa ja semmosta. Nyt ollaan Peten äitillä ja syyään sipsiä ja juuaan sivistyneesti. En tosiaan tajunnu tai muistanu eilen ottaa vaatteista kuvaa vaikka oli tarkotus kyllä. Enkä kyllä tänäänkään. Nyt alkaa oleen jo vähä myöhästä. Eipä siis muuta ku hauskaa viikonlopun ja lauantai-illan jatkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti