maanantai 10. helmikuuta 2014

Viikonloppu

Mun Aino tuli tänne Tornioon perjantaina. Pete lähti jo tiistaina työreissulle, joten oli kiva ku Aino tuli pelastaan mut yksin ololta. Lähin hakeen Ainoa bussiasemalta vähä ennen kahta, ja sitte lähettiin käymään ostoksilla. Ensin käytiin Ruottissa systembolagetissa, ja sitte skopunktenissa. Jälkimmäisessä oli paljon kenkiä ihan superhalvalla, ja löysinki sitte yhet kengät jotka oli vaan 99kr (=11.40€.) Nää ei välttis ihan perusarkikengät oo, (tai miksei??) mutta who cares, ne on ihanat! :)

IMG_9230

Oli muuten eka kerta ku ees kokeilin tommosia heelless heel(?) kenkiä, ja yllätyin kuin mukavat ne oli jalassa. Eipä sitä oikeestaan ees huomaa että ne ois jotenki erilaiset. Aika helvetin korkiat nuo kyllä on :D En vielä mitannu että kuin korkiat. Seuraavaksi mentiin Rajalle ja käytiin H&M:llä. Sieltä ostin sitte mekon, huulipunan, kahet sukkahousut (alennuksesta) ja pari kasvonaamiota. Sitte käytiin vielä ruokaostokset, jonka jälkeen tultiin kotiin, laitettiin yöpuvut päälle ja alettiin kattoon täydellisiä naisia :)

Lauantaina herättiin aika myöhään. Haettiin kebabbia ruuaksi, ja laittauduttiin iltaa varten (ja katottiin täykkäreitä). Tosiaan mun oli tarkotus varata tatuointiaika Lapland Tattoo Weekendille, joka oli siis tänä viikonloppuna Tornion kaupunginhotellilla. Sitte kuitenki tuli tämä koiranpentuhomma, ja piti päättää kumpaan sitä sitte säästääkään rahaa. Pitihän sitä sitte kuitenki lähtä katkerana kattoon ku muut ottaa tatuointeja ja nyyh kuin määki oisin halunnu </3 Laitoin sitte päälle uuden mekon, uudet kengät, ja uudet sukkahousut.

9

IMG_9257

Kokeilin ensimmäistä kertaa sitä wet'n wildin spoiled brat meikkipalettia. Tykkäsin kyllä muuten mutta se pinkki ei ollu ihan tarpeeksi kirkas ees primerin kans. Huulissa oli sitä uutta huulipunaa H&M:ltä. Tykkäsin kyllä siitäki. Ensimmäinen tommonen vähä tummempi huulipuna mitä oon kokeillu.

IMG_9232

IMG_9235

Oltiin sitte pari tuntia siellä kaupunginhotellilla. Lopulta meillä oli yks vähä liian innokas ihailija joten päätettiin liukua vessan kautta ulos. Aateltiin vielä kävästä umpitunnelissa, ja käytiinki, mutta se oli ihan TYHJÄ. Tai no oli siellä aluksi pari muuta ihmistä mutta melko nopiaa oltiin ainoat ihmiset siellä. Tanssittiin sitte yhen laulun ajan herkästi hitaita keskellä tanssilattiaa diskopallon alla, ja päätettiin lähtä kotiin :D Oltiin kotona jo vähä yli 11! Loppuilta aina aamu neljään asti katottiinki sitte taas täykkäreitä peiton alla. Semmonen villi baari-ilta!

91

Loppuun taas vielä pari IG-kuvaa. Perjantaina tosiaan laitettiin tollaset kasvonaamiot. Oli muuten eka kerta ku kokeilin kasvonaamiota ikinä! Sitte toinen kuva on kaupunginhotellin vessasta.

Tänään on muuten jo kuudes päivä ilman juomakelposta vettä. Viime tiistaina tuli lappu että meijän talon kaukolämpösysteemissä on jotain vikaa ja veessä saattaa olla jotain vihreetä nestettä. Ainut mihin sitä vettä saa käyttää on ittensä pesemiseen. Mukavasti meillä sattu oleen just melkeen kaikki astiat loppu muutenki. Oli sitte pakko ostaa kertakäyttöastioita. Toivottavasti se saatais nyt alkuviikosta kuntoon. Huomenna pitää mennä käymään myös autokoululla kattoon miten käyn kakkosvaiheen. Onki enää kolme viikko aikaa ennen ku mun kortti menee vanhaksi. Niin turhaa vaan tommonen. Ärsyttävää rahanmenoa :/

Pitäs kohta lähtä käymään suihkussa ja sitte nukkumaan!

9 kommenttia:

  1. No siis jos kävelee aivan täysin tasasella maalla nii mää en ainakaan huomaa eroa normikorkoihin :D Mutta nuohan on kuitenki tosi korkeet, ja sitte varmaan ton koronki takia vähä semmoset "huterat" nii epätasasella maalla kävely voi olla aika vaikeaa. En tosin oo vielä testannu nyt ku lumet on sulanu mutta epäilen vaan aika vahvasti :D

    VastaaPoista