tiistai 22. lokakuuta 2013

Vähän jotain pientä turhaa

Mulle tuli viime perjantaina paketti crazy-factoryltä. Taas. No ei mutta piti ostaa kuitenki se 12mm venytys ja siellä on halvinta joten oli sama sitte vähä tilailla muutaki siinä samalla. Hihi.

IMG_8246

Nää oliki sitte osaksi testikoruja. Nuo kaks hevosenkenkää ostin että voisin kokeilla niitä angel biteseihin. Tai no ostin varalta myös toiset milliä isommat, (koska eihän mulla ollu mitään hajua minkä kokoset niiden pitäis olla) mutta nämä oli sopivat joten annoin ne isommat Hannalle tragukseen. Ton BANAANIN otin koska halusin testata miltä se näyttää septumissa. Tollasella on ainaki näköjään helppo vähän piilottaa sitä jos joskus haluaa. Tuo oli vaan vähä liian pitkä. Nuo neljä muuta vaaleenpunasta palloa on bridgeen ja septumiin. Punasella timantilla varustettu pallo on ball closure ringiin, samoin ku oli se viime postauksessa jo nähty sininen pallo. Sitte vielä musta vähä pienempi hevosenkenkä, koska sellasta mulla ei vielä ollu.

102

Siinä sitte vielä pari instagram kuvaa tältä päivältä. Kuvan oton jälkeen sain ton venytyskorun menemään loppuun asti. Jeee. Toisessa kuvassa näkyy mun uus ihana, miksi tota nyt vois sanoa? Hiuskoriste kuitenki. Joka siis on tarkotus laittaa tollee nutturan ympärille. Niinku varmaa näkee. En tiiä näkyykö kuvasta mutta tossa on tosiaa seassa tollasia niittejä vielä. Nuttura ei näköjää ollu sitte ihan täydellinen ku sieltä sojottaa noita hiuksia mutta ei voi mitään. Laitan tosta vaikka parempaa kuvaa myöhemmin, koska mulla on vielä toinen samanlainen mutta vaan pinkeillä ruusuilla :)

Tää nyt oli vaan tällane lyhyt pikapostaus, joten nyt jatketaan new girlin kakkoskauden kattomista :)

2 kommenttia:

  1. Ei jumalauta et on hieno toi kukkanutturajuttu(?)! ♥ Saako tiedustella mistä oot hankkinut vai ootko kenties tehnyt itse?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En sentään :D Glitteristä on tuo! :) 8,90 tais olla hintaa.

      Poista