keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Uudet kengät

Tosiaan Rovaniemellä ollessa käytiin pariinki otteeseen kiertelemässä kauppakeskus Revontulessa. Ja ilmeisesti myös Rinteenkulmassa. Ne on kai jotenki yhistetty tai jotain :D  Ekan kerran käytiin perjantaina Peten kans kahestaan sillä aikaa ku muut oli töissä ja koulussa. Tällä reissulla sitte bongasin skopunktenista (joka oli näköjään tullu tonne viime kerran jälkeen) aivan ihanat punaset maiharit. Oli pakko kokeilla jalkaan, ja ne oli vaan niin pehmeät ja kivat että oli pakko ostaa. Eikä mulla ees oo mitään kunnollisia maihareita ennestään. Tai no, on mulla yhet mutta ne ei oo ihan täydelliset :D

IMG_7967

IMG_7971

IMG_7969

IMG_7968

Ne on niin pehmeät :> Ilmeisesti nää on raskaimmat/isoimmat (en keksi nyt sopivaa sanaa??) kengät mitkä mulla on ollu, koska ku lähin maanantaina kouluun niin meinasin kompastella ja kaatua portaissa :Dd Wat. Säälittävää.

No lauantaina sitte en ollu ees aatellu että lähtään mihinkään mutta Peten isä sitte sano että eiköhän lähtä vähä kaupungille, joten mehän sitte lähettiin kolmestaan. Pete kiusas mua, nii sanoin että se saa ostaa mulle jotain :D Kattelin sitte BikBokissa (joka oli myös tullu viime käynnin jälkeen) alennuksia ja löysin puoleen hintaan (7,jotaki€) wetlook-leggingsit. Tai no en sitte oo ihan varma onko nuo sitte just wetlookit mutta ainaki jonkulaiset kiiltäväpintaset lekkinssit. Pete sitte osti ne mulle :) Lisäksi ostin ite vähän päälle kuudella eurolla valkosen mekkopitusen t-paidan. Sitä en sitte jaksanu kuvata koska niin. Perus t-paita.

IMG_7974

Autosta en oo vielä ottanu kuvaa koska tänään en oo poistunu kotoa mihinkään. Lisäksi siellä näytti olevan ihan sumunen ja pimeä ilma. Eilen laitoin tilaukseen lisää hiusväriä. Pääsee kokeileen saisko näistä vähä tummemman siniset ku ei sekota hoitoainetta sekaa. Yllättävän kauan pysyny tää väri hyvänä. Vieläki pystyy pitään pidennyksiä ilman että eroa huomaa.

Uus jakso (ja kurssi) tosiaan alko maanantaina ja tiedossa on ihan mahtavat pari kuukautta. Pikkuhiljaa alkaa muotoutuun päässä mitä aion tehä. Niin ja ens viikolla syysloma! Tosin vaan pari päivää mutta ihan sama ku koulussa on kivaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti