perjantai 11. lokakuuta 2013

OOTD ja meijän rellu

Tänään oli vähä niinku vapaapäivä. Tai no siis ei ollu ihan täysin pakollista mennä kouluun. Heräilin siinä vähän ennen yhtä, jonka jälkeen rauhassa meikkailin, kuuntelin Jenni Vartiaisen uutta levyä, ja oottelin että Pete pääsee töistä. Joskus kolmen maissa se sitte soitti, ja lähettiin osteleen viikonloppuostoksia.

IMG_7992

IMG_7993

IMG_7994

Ensin käytiin Ruottin puolella systembolagetissa koska se on halpa. Seuraavaksi mentiin tampereen säästötexiin. Mää en tosiaan tiiä miks Torniossa on TAMPEREEN säästötex. Se on sellanen vähä niinku halpa-halli/tokmanni tyyppinen kauppa. Kävin itseasiassa koko kaupassa ensimmäistä kertaa viime viikolla vaikka ollaanki Torniossa jo yli vuosi asuttu. Sieltä käytiin sitte ostamassa ruokaostokset. Sieltä ku lähettiin niin Peten piti käyä töissä pikkumutka. Mulla oli ihan hirvee nälkä ku en ollu syöny koko päivänä muuta ku vähä jukurttia, joten kävin sitte hakeen ABC:ltä ranskalaiset, jonka jälkeen tultiinki kotiin.

IMG_7999

Nii siis ne ranskalaiset on tuolla takana... Nyt sain sitte vihdoin tosiaan otettua kuvan tosta meidän autostaki, joten tässäpä ois :)

IMG_7997

IMG_7995

Se on tosiaan vähä likanen ku iskä ei sitä ehtiny sitte pestä ennen ku me jo äkkiä se haluttiin :D Mutta eipä se nyt oo nii justiisa. Oon ehkä aina kuvitellu mun ekan auton PIKKUSEN erinäköseksi. Yhtä suuri kuin aika paljo vanhemmaksi kopperoksi :D Mikä ei nyt ois sekään haitannu yhtään. Oon vaan äärimmäisen tyytyväinen tähän.

yks

kaks

Siinäpä sitte päivän asua. Melko suuri panostus siihen ja ulkonäköön noin niinku muutenki jos vertaa siihen että käytiin tosiaan vaan kaupoissa. Tuntu vaan siltä että jaksaa laittaa :) Jalassa on tosiaan ne uudet, viime postauksessa, esitellyt leggingsit. Vaikka eipä ne nyt mitenkään niin erikoisesti tosta kuvasta näy.

Nyt kuvaan EHKÄ yhen videon jos jaksan. Koska eilen ei onnistunu. Sitte alan kattoon uusimmat Geyn anatomian ja Gleen jaksot. Ja märisen silmät päästä luultavimmin.

Hauskaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti