perjantai 18. lokakuuta 2013

Syysloma

Siis apua onko oikeesti jo viikko aikaa siitä ku oon viimeksi kirjottanu?? Oli kyllä ihan vahinko. Maanantaina selvis kouluhommat, eli mitä teen yms. Sitte alkoki epävirallisesti syysloma :) Keskiviikkona lähin Ouluun yhen maissa. Keskiviikkona lähdettiin sitte Ainon kans kaupungille pilettään piiiitkästä aikaa. Oli niin kiva päästä vaan kahestaan tanssimaan ja jutteleen ihan kunnolla. Käytiin semmonen kierros Kuluma-Tivoli-45special-Kaarle. Viimenen oli ainut paikka jossa oli oikeesti ihmisiä. Seki tais tosin johtua vaan siitä että siellä oli jotku yliopistobileet. Oli muuten ekat yliopistobileet missä olin. Ihan vahingossa tosin :D

20131016_221223

20131016_221317
Kuluman vessa jeejee.

20131016_223906
Tivolin vessa. Oli lyhyt reissu ku siellä ei ollu KETÄÄN.

Joskus kahden jälkeen lähdettiin sitte jo pitserian kautta nukkumaan. Oli kyllä mukava ilta :) Eilen sitte nukuin pitkään. Päivällä ku äiti oli päässy töistä, lähettiin METTÄÄN. Ajettiin sitte Kellon asemalle päin ja sieltä johonki mettään. Löydettiin jopa joku luontopolkuki ja käveltii siellä sitte. Olihan se ihan jännä käyä pienissä rapulapärinöissä mettässsä.

IMG_8038

IMG_8051

Tiistaina tuli postiin lisää hiusväriä, joten pääsin vihdoin värjään hiuksia uudestaan. Tällä kertaa se sitte onnistu ja sain näistä sen väriset ku alunperin halusinki :) Elikkä tämmöset aika tumman siniset. Noissa kahessa ylimmässä kuvassa ne tosin näyttää vähän vaaleemmilta mitä ne onkaan. Tänään tultiin sitte Hannan ja meidän serkun kans takas Tornioon. Tytöt on täällä maanantaihin asti. Huomenna lähtään kierteleen Ikeaan ja vähä muuallekki.

Kohta lähen hakeen vielä Peten töistä ja sitte on kiva :) Nyt taas hyvää viikonloppua kaikille ja hyvää syyslomaa niille joilla se tänään alko! :)

P.S. En oo pitäny noita samoja vaatteita melkeen viikkoa :D Sattumalta oli päällä viime pe ja sitte keskiviikkona halusin laittaa ku oli ne oli nii kivat :))

2 kommenttia:

  1. nyt on hätä! kun tilasit ne sun pidennykset, niin paljon ne maksoi ja jäikö ne tulliin? en yhtään tiiä kuinka kallista uskaltaa tilaa ilman että jää sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tais maksaa toimituskulujen kans jotain kolmenkympin luokkaa, ja ei jääny tulliin. Tuli ihan postiluukusta semmosessa littanassa paketissa :)

      Poista