tiistai 14. tammikuuta 2014

Meikkiostoksia

Mulla on nyt vähä ristiriitaset olot ku toisaalta on vähä motivaatio hukassa kaikkien asioiden osalta, mutta toisaalta välillä taas ois hirveestikki inspiraatiota kirjotella tänne kaikenlaista. Sitte haluaisin vielä kuvata videoitaki. Esteenä on vaan se että en oo hirveesti jaksanu laittautuakkaan ja jumpsuit on paras ystävä (ok jälkimmäinen ei oo este). Ja se etten oo juuri ollu hereillä valosan aikaan. Eikä huvita kuvata asioita pimeässä. No eilen sitte heräsin kuitenki siihen aikaan että oli vielä vähän valoa jälellä, joten päätin kuvata äkkiä pretty.fi:n tilauksen. Sain mamilta joululahjaksi sinne lahjakortin, jota olinki siis toivonu.

IMG_8925

hohoho

Ekaksi Sleekin meikkipaletti jossa on mun mielestä ihan mahtavat värit! En malta oottaa että pääsen (=jaksan) testaan tätä kunnolla. Mää oon jotenki vähä semmonenki laiska pökäle etten jaksa meikata silleen "turhaa." Vaikka oiski monesti kauheen kiva testailla erilaisia juttuja, mutta useimmiten en vaan jaksa :D

IMG_8936

Nyt ku oli tosiaan tuo lahjakortti, niin päätin että on aika vähän panostaa silmämeikinpohjustukseen. Siispä otin tuon NYX:in pohjustussysteemin, jolla oliki hintaa muistaakseni lähes 18€. Mitä tuota nyt vähä käteen testailin että luomivärejä ilman, ja tuon kans, niin ainaki pigmenttiä se tuo ihan hirmu paljon lisää! Vielä pitää testata miten käy sitte luomella, että pitääkö tuo ne luomivärit pois sieltä luomivaosta.

Siinä sitte vieressä nestemäinen eyeliner jonka otin testaukseen. Hinta tais olla alle neljä euroa? ja yhen testauskerran jälkeen oon ihan tyytyväinen. Pitää nyt vielä kattoa mitä mieltä oon ku on käyttäny vähä kauemmin mutta nyt ainaki vielä tuntuu ettei tuokaan voita sitä gina tricotin lineria </3

plöölöö

Tätä wet'n wildin pikkupalettia oon halunnu jo jonku aikaa. Hintakinhan on niin huimaava (kuutisen euroa?) Noh kuitenki, nyt oli hyvä ottaa tämäki sillä lahjakortilla. PAITSI että muistin kyllä just että maksoinhan mää kyllä ite siitä tilauksesta vielä 16€ ku sen verran meni yli :D No ihan sama, tämänki testaamista ootan innolla!

hihihi

Viimesenä tossa tilauksessa oli tämä beauty uk:n bronzer. Eli aurinkopuuteri kai. Vähä arvelutti tuo väri, mutta tätä ku oon nyt pari kertaa käyttäny niin voin sanoa että tykkään kyllä tosi paljon! Tääkään ei paljoa maksanu. Oisko ollu jotain viiden-kuuden euron luokkaa.

Lisäksi bongasin tuossa jo joulukuussa citymarketista Lumenen hyllyltä alennuslaatikon jossa oli meikkivoiteita 3,50€. Katoin sitte että jaa sama kai tuo on testata ku väri näytti olevan joku 1 inkiväärikerma (niin siis anteeksi mikä?) No sehän paljastu aivan toimivaksi tuotteeksi. Ehkä jopa parempi ku tuo Lumenen natural code meikkivoide mitä oon nyt käyttäny jo kauemman aikaa. Kävin sitte äkkiä hakeen varastoon toisenki putkilon ku oli niin järkyttävän halpa. En oo tosin vielä ihan varma että onko se jonku millin verran liian tumma mulle. Pitää tarkkailla asiaa, mutta seki luultavasti korjaantuis ihan vaan sekottamalla vähä sitä natural codea sekaan, joka on vaaleampaa.

IMG_8917

IMG_8921

Nämä siveltimet on tullu myös ostettua tässä lähiaikoina. Kaikki H&M:ltä. Keskimmäisen toisessa päässä on sellanen viistopäinen ohut sivellin. Mulla on näitten kans ollu nyt vähä sellanen ongelma että en oo voinu käyttää ja sotkea niitä  ku ne on niin ihanan pehmeitä ja kivoja :D

No mutta jospa siinä ois nyt yhelle kerralle tarpeeksi meikkiasiaa. Olipa vaan kyllä ihana kirjottaa "pitkästä" aikaa. Perjantaina lähen Ouluun viikonlopuksi. Jospa pääsis vihdoin ja viimein kattoon sen Hobitin (herranjumala). Mua ihan ahistaa ku en oo vielä yksinkertasesti päässy kattoon sitä. Periaatteessahan sen ois voinu käydä Kemissä kattoon mutta joo ei kiitos. Haluan Oulun finnkinoon kattoon sen 3D:nä ja HFR:nä. Joulun jälkeen ois menty Hannan kans mutta sitte tulinki sopivasti kipiäksi. Lisäksi haluan päästä kattoon Oulunki alennusmyyntejä. Ei kai ne vielä oo loppunu? Hanna tosin viime viikonloppuna löysi mulle Oulun H&M:ltä yhet shortsit mitä sieltä viime kesänä himoitsin. Sillon en raskinu ostaa mutta nyt ne oli ollu SEITTEMÄN EUROA. Ja vielä oikeaa kokoaki oli ollu! Kuinka harvinaista. No mutta nyt lopetan tän selityksen!

3 kommenttia:

  1. Kontissa on kaikki kengät ja vaatteet puoleen hintaan ainakin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No uu ;D Pitääpä käyä jos sattuu oleen sinne päin kulkua ku oon Oulussa päin :)

      Poista

  2. useful
    thank you for sharing this
    It would be a pleasure to keep in touch.
    may be you can check my blog and share beauties:
    http://me-poppy.blogspot.com

    VastaaPoista