keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Blaa bla blaa

Aattelin nyt tähän väliin paiskoa tänne parit randomit puhelinkuvat ajalta 16.-19.1.

IMG_20140116_154045

16. päivä tuli postiin kaks pakettia. Cdonilta tilasin kolme pokkaria ku sai yhteishintaan 12.90€. Oli muuten pari yllättävän paljo erilaista asiaa PLL kirjassa sarjaan verrattuna. Se sarjahan on suoraan sanottuna hirveää paskaa, mutta joku siinä vaan on mikä koukuttaa :D Kirjoista en oikeen osaa vielä sanoa. Muuta ku sen että tuskin itelle ostan enää enempää. Toisessa paketissa oliki sitte lisää hiusväriä ebaystä. Pääsin vihdoin värjään hiukset taas "oikeaan väriinsä." Tosi tyhmästi tosiaan alko latvat HAALISTUUN(??) siniseksi. Ja vielä siis tumman siniseksi. Miten violetti voi haalistua tummansiniseksi?

20140118_144545

Lauantaina 18. päivä pääsin sitte vihdoin katteleen Oulun alennusmyyntejä. Tää kuva onki H&M:n sovituskopista ja tarkotus oli ottaa kuva siitä mitä on päällä. Kuvassa ei näy mutta nuo leggingsit on monivärisen kimalluksen peitossa ja ne on ihanat :) Tais olla sitte jo alennusmyynnit aika lopuillaan ku esim. tuolta H&M:ltä en löytäny mitään. Pari juttua ostin muualta, ja suunnittelinki tekeväni semmosen videon missä esittelen kaikki ostokset mitä oon tammikuun aikana tehny. Kuhan nyt saan itteäni niskasta kiinni.

20140118_160216
Tässä sitte bussissa, samaiselta kaupunkireissulta kotiin menossa.


IMG_20140119_202853

Tämä kuva onki sitte sunnuntailta ku olin jo tullu takas Tornioon. Istuin autossa ja ootin ku Pete kävi hakemassa meille kebabbia iltapalaksi. Tässä on myös ekaa kertaa uudet tekoripset silmissä. Tilasin kiinasta, hintaa tais olla 1,10€/10kpl, ja perille tuli viikossa! Toista pakettia vielä oottelen. Nuo oli kyllä kivan näköset mutta melko pitkät, että ei välttämättä ihan sellaseen joka päiväseen käyttöön. Tai toisaalta miksipä ei. Pikkuveli aina jostain syystä huomaa ku mulla on tekoripset, (ensimmmäinen reaktio: voi herran piektut ku tulla on pitkät riptet - ei mitään hajua mistä sen on keksiny jonku "herran pieksut" :D) ja tälläki kertaa se yritti silittää niitä :D

20140119_204920

Saanko esitellä mun hienon kissapuvun (siinä on korvat ja naama) jonka tein opinnäytetyönä. (Hannalla on sitte samanlainen mutta violetti pupu.) Huomaa ihastuttava poseerausasento.

Pete lähtee vielä tänään työreissulle, joten oon melkeen pari päivää yksin. MUTTA mahtava juttu on se että se tulee kotiin jo hyvissä ajoin perjantaina, ja sitte me lähetään kahestaan viikonlopuksi Ouluun! Uskomatonta. Viimeksi sillä oli kokonainen viikonloppu vapaata varmaan lokakuussa. En ees muista viime kertaa. Päästään siis vihdoin käymään syömässä ja muuta kivaa. Torniossa ku ei oikeestaan oo mitään sellasta kivaa ruokapaikkaa. Jos ei siis lasketa näitä perus pitserioita. Muuten ois vihdoin ja viimein käyty kattomassa Hobitti, mutta ei herran jestas ku normaali 2D maksaa lauantaina 13€ vaikka se on pienimmässä salissa, ja sillä on vaan yks näytösaika 12.15 päivällä. Ite ainaki tykkään käyä mielummin illalla elokuvissa, ja sitä suurempi syy on se että jos yks elokuvakäynti maksaa meiltä 26€ niin ei kiitos. Viikolla päivällä pääsee kuitenki kattoon elokuvia 6,50€ niin tuo viikonloppukorotus on ihan hullu. On vaan jotenki ihan petturiolo ku en oo vielä nähny sitä elokuvaa. Ei nyt vaan kehtaa maksaa tollasia rahoja, ku muutenki pitäs säästää rahaa. Säästökohteesta asiaa myöhemmin luultavasti ihan omassa postauksessa! :)

No mutta tää oli nyt vaan tämmönen pikanen turhien kuvien päivittely. Huomenna taas lisää, tai jos oikeen innostun niin jo tänä iltana :D

2 kommenttia:

  1. Minkä merkkisellä värillä oot värjänny ton alimmassa kuvassa näkyvän lilan tukan? Oikein kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on juurikin tolla värillä joka näkyy tossa ylimmässä kuvassa, eli directions ja sävy on plum :)

      Poista