lauantai 23. marraskuuta 2013

Valoa Oulu!

Tänään oli tosiaan kuudesta seittemään Rotuaarilla Valoa Oulu -juhlaviikon(? no ainaki parin päivän) päätapahtuma. Noita on siis ilmestyny, tossa ilmeisesti pari päivää sitte, ainaki Linnansaareen ja Franzenin puistoon, erilaisa valotaideteoksia. Lisäksi tähtitornin kahvila, ja tuomiokirkko oli valaistu vaihtuvilla väreillä. Tänään oli sitte tuo päätapahtuma jossa oli muutamia lauluesityksiä ja JOULUPUKKI. Lisäksi siellä sytytettiin ekaa kertaa tälle vuojelle Rotuaarin jouluvalot. Näköjään oli Stockmannin jouluikkunaki avattu. Sitä ei tosin päästy kattoon ku sen eessä oli niin hirvee tungos. Eipä me sitte oikeen sitä päätapahtumaa jaksettu kattoa. Vaikka monet muut vissii jakso koska koko Rotuaari oli IHAN täynnä. Ensinnäki joku luki siellä jonku tiernakauden avausjulistuksen, joka piti lukea niiiin väkisin väännetyllä Oulun murteella että se oli ihan yli naurettavaa. Inhoan yleensäkki sitä ku Oulun murretta pitää kaikessa Ouluun liittyvässä niin järkyttävän paljo ylikorostaa. Ja ei siinä, totta kai se on mun lempimurre koska sitä itekki puhun, mutta oon vaan niin täynnä sitä ylikorostusta ja liikaa vääntämistä. Hnnnnnnnggghhhhh. OOKKONÄÄ OULUSTA PELEKÄÄKKÖNÄÄ POLLIISIA. En. Kestä. Mutta joo ei ne tiernapojatkaan sitte niin hirveesti siellä kylmässä napannu. Jännä.

IMG_8547

IMG_8552
Rotuaarin valot

No mutta tosiaan, mennessä käytiin kattoon se Linnansaaren systeemi, ja se oli kyllä aivan ihana! Antaa nyt sitte kuvien puhua puolestaan.

IMG_8535

IMG_8538

IMG_8529

IMG_8534

IMG_8542

Tossa on tosiaa vaa ihan muutama kuva, koska noita oli ihan sikana erilaisia juttuja, ja niitä oli tosi isolla alueella. Ja siis siskoseni Hannan kans olin liikkeellä. Kävästiin myös Glitterissä ja Ginassa, joista molemmista ostin pari juttua. Niistä sitte lisää myöhemmin! :)

Nyt vois alkaa pikku hiljaa ehkä jopa nukkumaan. Huomenna Peteki pääsee kattoon mun näyttelyn ku on vihdoin Oulussa (vaikkaki vähä niinku töissä vielä huomenna). Vähä näytti jo pahasti siltä ettei se ehi sitä käyä kattoo mutta jeejee :)

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti