tiistai 26. marraskuuta 2013

Joulujuttuja Glitteristä + muuta

No ookoo vaan kaks. Tai no kolme. Mutta vaan kaks voidaan laskea virallisesti joulujutuiksi. Sanoinki siis jo viime postauksessa että ostin glitteristä ja ginasta muutaman jutun. Hoksasinki tossa sitte, että se ginasta ostettu paita on nyt sitte Oulussa, koska tulinki käymään kotona pari päivää Peten mieliksi. Tai siis se tuli käymään myös Torniossa pari päivää ennen ku lähtee takas Ouluun töihin, mutta ei halunnu kuulemma tulla yksin kotiin niin aattelin sitte että nojoo sama lähtä käymään kotona ku voi olla ettei vaattetkaan ois riittäny loppuviikoksi asti. Tosiaan luulin että oltais tällä viikolla ehkä keskiviikkoon (korkeintaan torstaihin) asti Oulussa, mutta ilmeisesti ollaanki sitte sunnuntaihin asti (niin no kuhan ensin sinne päästään takas).

Joo en nyt kyllä tiiä tajusko KUKAAN mitään tosta erittäin epäselvästä selityksestä, mutta antaapa nyt mennä :D

IMG_8566

IMG_8567

Joo hehh. Tosi tarpeellinen ostos jne. mutta en vaan voinu vastustaa ku tuo on aika söpö :D Hintaakaan ei ollu ku 4,90. Mulla onki jo viime vuonna ostettu (näköjään niitä on glitterissä taas) samantapanen tonttulakki, mikä on mun mielestä yks maailman parhaimmista keksinnöistä. Niinku esim. jos on semmonen ongelma niinku mulla, että jouluaattona (ja jouluna muutenki) haluais pitää tonttulakkia, mutta haluais myös laittaa hiukset kivasti. Niin ja onhan se lisäksi vielä ihan uskomattoman söpö se tonttulakki. Molemmissa on siis ihan sellanen hiuspinnikiinnitys joka on tosi kätevä. Nojoo ehkä laitan tähän kuvan musta viime joululta koska tuntuu nyt tyhmältä selittää siitä tonttulakista ku ei oo kuvaa:

muokattu1

IMG_8573

IMG_8578

Tässä onki sitte heti perään toinen aivan uskomattoman hauska juttu. Siis mun puhelimella on tonttulakki. HEHHHHHH :DD Tuo on niiiin söpö. Tässäki taas oli vähä sellane että pakko saaha. Mamiki oli ihan innossaan ku se näki ton että seki haluaa. Ehkäpä ostanki sille sellasen joululahjaksi...

IMG_8568

Tän otin oikeestaan siks että siellä oli ota 3 maksa 2 tarjous. En millään saanu sitä näkymään, mutta nuo timantit on sellasia tosi tumman vihreitä. Samanlainen mulla on (viime vuodelta seki) punasena jo ennestään. Tällä oli hintaa 3,90, vaikka sainki sen siis kaupan päälle :)

Nojoo, eilen siis tultiin illasta kotiin. Oli muuten tosi pahan näkönen kolari matkan varrella, ja hirveet jonot oli siinä sitte ku sitä onnettomuuspaikkaa just raivattiin. Oli tosi inhottava :/ Mietittiin sitte mitä syötäs iltapalaksi, ja käytiin lopulta hakeen kaupasta salaattitarvikkeet. Halusin tehä yhtä sika hyvää salaattia mitä mami teki toissaviikolla.

IMG_8560

Siinä on: tomaattia, kurkkua, makaroonia, tonnikalaa ja feta-juustoa. Kai tuo nyt on periaatteessa joku ihan perussalaatti, mutta on muuten ihan järkyttävän hyvää. Määhän oon (säälittävä nirso kun olen) oppinu vasta ihan tässä noin vuoden sisällä syömään vähä jotain salaatteja. Nyt huomaan että joskus jopa ihan tekee mieli salaattia! Niinku vaikka eilen sitte.

Aattelin nyt sitte survoa tähän loppuun vielä yhen surkean asukuvan, joka on näyttelynpystytys päivältä. Oon vaan unohtanu sen tänne laittaa. Aattelin että oli sitte ihan kiva vähä tolleen laittaa jotku "siistimmät" vaatteet ku kerran oli näyttelyn "avajaiset" ja kaikki :P

20131115_191323

Ku mietin että mitä laittais päälle, tajusin etten oo pitäny tota mekkoa ku kerran (meijän tupareissa toissakesänä) joten sehä oliki sitte aika selvä valinta. Tykkään siitä paljon :)

Niin ja TOSIAAN. Pääsin Kalevaan! Ja jos joku ei tiiä niin Kalevahan on tosiaan silleen pohjois-Suomen(? no ainaki Oulun alueen) isoin sanomalehti. En sitte näköjään tiiä itekkään ihan että minne se niinku aivan ulottuu. Noh, ihan sama kuitenki. (Piti sitte vielä kuitenki tarkistaa ku tuli niin tyhmä ja tietämätön olo. Wikipedia sanoo että "Suomen neljänneksi levinnein seitsenpäiväinen sanomalehti") Aino laitto viestiä viime perjantaina (vielä ihan kuvan kans) ku se oli mut sieltä bongannu. 

IMG-20131122-WA0002

Ja tää on nyt edelleen se Ainon lähettämä kuva ku en oo vieläkään ite tota nähny. Pittääpä leikata jossain talteen ;D No ei mutta ihan hauska ku meillä tohon kurssiin kuulu vähän niinku lehdistötiedotteen teko. Sitä ei siis mihinkään tarvinu välttämättä lähettää, mutta ihan vaan noin harjotuksen vuoksi. Mulla jäi se sitte kokonaan tekemättä. Hups. Mutta joo kuitenki, onhan tuo nyt aika siistiä tommonen että ilmestyy vaan jonnekki Kalevaan :)

Mutta tosiaan. Nyt ei enää muuta. Huomenna kuvaan luultavasti seuraavan videon lävistyksistä. Ainaki kovasti yritän :)

2 kommenttia: