tiistai 5. marraskuuta 2013

Maailman tylsin otsikko //EDIT 100. postaus!

Mietin tohon kaikkia maailman tylsimpiä otsikoita kuten 'kuulumisia,' 'viikonloppu,' 'asiaa' yms. Päädyin sitte noinki näppärään otsikkoon.

No tosiaan. Perjantaina lähdettiin Ouluun. Kuvasin myös jotain My day -videota, jonka just sain editoitua. Tunnetusti siinä kestää vuosi että se lataa youtubeen, joten laitan sen tänne sitte ku se on ladannu :) Luulin etten saanu paljo yhtään materiaalia mutta tuli sitä kuitenki päälle 8 minuuttia. Nyt vaan kaikki sormet syyhyten odottelemaan sitä!

IMG_8421
Perjantain naamapallero

Isäpuoli tosiaan makso meille bensat Ouluun sillä eholla että meen lauantaina vähä auttaan sitä ja mamia ku velipuolen pikkupojat tulee hoitoon. No määhän suostuin tietenki ihan mielellään. Vaikka en lapsia jaksakkaan kovin kauaa, niin nuo pojat on kyllä niin helppoja, kilttejä ja ihania palleroita että niiden kans ei tee ees tiukkaa. Jopa Pete joka vihaa lapsia on joutunu myöntään että ne on aika hauskoja. Lauantaina mentiin sitte kolmen maissa Peten äitiltä meille kotiin. Juhlittiin siinä sitte samalla ku pienemmällä pojalla oli sattumoisin lauantaina 2-vuotis synttärit. 

IMG_8442
Kakku made by mami (synttärisankari sano että nuo autot oli Audeja. Tai Volvoja.)

No sunnuntai meni sitte perinteiseen tapaan vähä paikasta paikkaan juostessa. Lähettiin kuitenki ihan hyvissä ajoin kotiin ajeleen. Taidettiin olla perillä joskus ysin maissa. Eilen kävin koulussa mutkan, samoin ku tänään. Voisin tässä jo joku päivä paljastaa sen projektinki mitä oon tekemässä.

Noh, tänään sitte sattu aika outo juttu ku olin päiväunilla. Sain nimittäin vissiin jonku lievän unihalvauksen. Oon kyllä niistä joskus lukenu, mutta ikinä ei oo mitään tapahtunu onneksi. Näin siis ensin jotain unta. Sitte niinku "herään" siitä unesta, ja makaan sohvalla tismalleen samassa asennossa ku makasinki. Näin oman puhelimen siinä vieressä, ja kaikki muuki oli just oikean näköstä. En pysty liikuttaan käsiä, enkä pysty nostaan päätä tyynystä. Vissii kuitenki pystyn liikuttaan silmiä, koska katon keittiön suuntaan. Just nään vähä niinku silmänurkasta niinku joku tumma hahmo livahtais nurkan taakse. Yritän siinä sitte hamuta sitä puhelinta että voisin soittaa Petelle mutta luonnollisesti ne käet ei vaan liiku. Sitte jossain vaiheessa saan jotenki pamautettua pään ylös siitä tyynystä ja herään kunnolla. Niin ja ihan hiestä märkänä. WHAAATTTT? En todellakaan väitä etteikö tuo ois voinu olla ihan untaki, mutta joku siinä vaan oli niin erilaista ja outoa. Ei mua onneksi mitenkään erityisemmin pelottanu tai mitään. Oli vaan niin häröä ku en voinu liikkua. En sitte tiiä mikä se oli. Onko jollain muulla kokemusta tämmösestä mahollisesti "lievästä" unihalvauksesta?

ursula
Tässä vielä tämmönen sekalainen instagram-kollaasi.

1. Viime viikon torstaina tein oikeen lepposasti töitä Peten koneella <3 2. Perjantai-selfie 3. Saatiin tollanen minimaalinen sydämenmuotonen kakku mukaan sunnuntaina. Oli jääny synttärikakusta vähä ylimäärästä taikinaa. 4. Eilen aamulla ennen kouluun lähtöä oli pää ihan saatanan kipeä, väsytti vaikka olin nukkunu melkeen 9 tuntia, enkä jaksanu meikata.

No mutta joo, eipä tässä vissiin enää muuta. Lisään sitte joskus yöllä tai huomenna sen videon tännekki vielä erilliseen postaukseen :) See you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti