keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Iloinen

Nyt se on ohi se stressaaminen ja panikointi. Eilen tein kotona portfolion loppuun, ja tänään kävin näyttökeskustelussa koululla. Sain opettajalta tosi paljon kehuja, ja arvosanaksi KOLMOSEN. (jos joku ei tiiä amiksen arviointijärjestelmiä nii ne menee 1-3 eli kolmonen on luonnollisesti PARAS) Sain vaan yhestä arvosteluosiosta kakkosen, mutta seki oli kuulemma vahva kakkonen. Toisesta arvosteluosiosta sainki sitte kolmosen "vaan siksi että nelosta ei voi antaa." Voi vitsi että oon kyllä tyytyväinen :) Nyt oiski sitte puolitoista viikkoa vapaata(!) koska kurssi loppuu virallisesti vasta 29. päivä. Huomenna pitää kuitenki mennä jutteleen ryhmänohjaajan kans työssäoppimisasioista, joten sittepä saaki alkaa stressaan siitä... No mutta kuitenki, laitan nyt vaan ihan pari kuvaa tänne näyttelystä.

IMG_8499

IMG_8500

Tuossa vaiheessa ku otin nuo kuvat, niin tohon alas ei ollu vielä laitettu kaikkia kirjoja mitä siihen on nyt sitte tullu. Multa oikeen kysyttiin että SAAKO siihen laittaa jotain aiheeseen liittyviä kirjoja :D No. Saaaaaaa? :D Tuli kai se aika ylpeä olo ku näki nuo omat työt tossa tolleen esillä. Sain jo hyvää palautetta siinä aamullaki ku työntekijät käveli ohi ja pysähty kattoon. Enpä ois muuten arvannu että ihmiset jonottaa aamulla kirjastoon :D Mutta siinä niitä oli kuitenki hirvee lauma jo vähintään 10 minuuttia ennen aukeamista. Mutta joo siinäpä ois se homma sitte. Oli kyllä helposti paras kurssi vielä ikinä. Sai tehä niin vapaasti ja itsenäisesti kaiken.

Huomenna lähetään illalla Ouluun. Mää ihan muuten vaan (ja oonki varmaan melkeen viikon siellä) ja Pete töihin. Täällä oli tänään ihan järkyttävän paljo pakkasta ku aamulla oli -8 ja se vaan koveni päivää kohti. Joskus iltapäivällä tais olla jotain -11 astetta! Piti munki sitte jo 'luovuttaa' ja laittaa ohut toppatakki päälle. En tajua ku jotku on pitäny taas (niinku joka vuosi) jo varmaan yli kuukauden paksuja toppatakkeja ja talvikenkiä. Siellä on hei märkää, ne talvikengät menee pilalle. Mutta ihan miten vaan :)) Tässä vielä tämmönen instagram kollaasi viime päiviltä.

lölö

1. Mulla oli pieni loppurutistus viime viikon ma-ti. Tein koko maanantain hommia, ja vielä koko seuraavan yön. Sitte oli kaikki valmista painoon! 2. Petellä oli viime torstaina 21.v synttärit. En saanu ostaa sille mitään lahjaa, joten sen ainut toive oli kakku. Sitte tajusinki että oon just sillon kiireinen taiteilija, joten enhän mää mitään kakkua ehtiny tekemään. Teen kuitenki tässä nyt ku kerkeän ja ollaan kotona vähä pidemmän aikaa. NIIN yritin sitte vähä korvata ja kannoin sille keskiyöllä tollasen, ja lauloin kauniisti happy birthday to you. 3. Täällä Torniossa oli viime viikolla vielä aika paljo lunta. Oulussa ei sitte taas ollenkaan! 4. Iloinen, juuri näyttelyn pystyttäny minä viime perjantailta. Käytiin muuten myös Ainoseni kans sillon näyttelyn avajaisten kunniaksi yhillä <3 5. Eiliseltä ku laskin tauluille hintoja portfoliota varten. Ihania kustannuslaskelmia! 6. Tänään oli laiska päivä enkä jaksanu meikata ku ihan vähäsen.

Nyt alan editoimaan videota, ja oottelen että Pete tulis kotiin töistä. Vaikka ei se kuulemma tuu ennen yötä </3 :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti