maanantai 11. marraskuuta 2013

Ilmotusluontosta asiaa

Noniin. Tässä nyt tosiaan on melkosen kiirettä vielä tän viikon perjantaihin asti. Sitte vasta voi kunnolla hengähtää ja tehä loput hommat rauhassa loppuun. Meillä on siis tosiaan ollu koulussa nyt semmonen "oma projekti" -kurssi, joka tarkottaa siis käytännössä sitä että kaikki on saanu tehä mitä ite on halunnu. Lisäksi tarkotuksena on, että kurssilla tehdyistä töistä pidetään sitte jossain näyttely. No määhän mietin jo heti aluksi että teen joko valokuvanäyttelyn, tai jossain muodossa lastenkirjan kuvitusta. En sitte osannu päättää, joten keksin vähän niinku yhistää nämä kaks ideaa.

juliste

Joten siinäpä ois nyt sitte. Käykää ihmeessä kattomassa jos satutte olemaan Oulussa. Varmaan tännekki laitan sitte kuvia näyttelystä.

Nyt on kuitenki loppuviikosta hirveä stressi vielä päällä ja pitää hoitaa kaikki viimeset asiat, sekä tehä työt VALMIIKSI! Apua. Kyllä kaikki kuitenki järjestyy, kuhan ei mitään kovin kauheeta tapahu. Ehkä selitän tästä koko projektista vähä tarkemmin sitte ku kaikki on valmista yms.

Nytpä siis piirtämään viimestä kuvaa ja sitte photoshopin kimppuun!

2 kommenttia:

  1. ehdottomasti käyn katteleen ja nappaan pikkuveljenkin mukaan / vinkkaan äitille myös :3

    VastaaPoista