tiistai 1. heinäkuuta 2014

Joko ois?

Tänään oli aivan ihanan lämmin päivä! Ehti jo tossa vähä toivomaan että joko se kesä tulis takas. Ens viikon ennuste näyttää ainaki aika lupaavalta jopa Kuusamoon jonne ollaan menossa mökille maanantaina. Yllättäen pikkuveliki halus olla täällä pidempään, joten lähtäänki ajeleen Ouluun vasta huomenaamulla. Tänään käytiin sitte vähä käveleskeleen ku oli niin ihana ilma <3

IMG_0189

IMG_0193

IMG_0197

IMG_0199

Ihania kukkasia ihan tässä meijän kotitiellä :) Mutta apua tänään sattu kyllä yks aika inhottava juttu. Aamulla, menin kokeileen parvekkeelle minkälainen ilma on, ja just ku olin laittamassa parvekkeen ovea kiinni, nään ku kaks lintua lentää suoraan päin meijän parveketta. Ja niinhä se toinen sitte pamahtaa olohuoneen ikkunaan ihan täysiä. (En ymmärrä miten se ei muka tajunnu sitä vaikka verhot oli ikkunan eessä joten se ei ollu ees läpinäkyvä.) Tuohon se sitte kellahti ja jäi haukkomaan henkeä ihan kuoleman kielissä ja mää vaan katoin sitä ihan paniikissa. Onneksi se kuitenki melko nopeaa lopetti ja kuoli, mutta hyi että mulla tuli huono olo. Tuolla se nyt vieläki makaa ku en mää siihen kykene koskemaan :/ Pete saa hoitaa sen pois tuolta. Hyi että oli kyllä inhottavaa.

Hieman mukavampi asia oli kuitenki että huoltomies kävi vaihtamassa meille keittiöön uuden vesihanan. Ostettiin pari viikkoa sitte astianpesukone, mutta se hana ei liikkunu mihinkään suuntaan. Nyt saa vihdoin senki toimintaan ja ärsyttävä kaiken tiskaus loppuu.

Tänään myös tuossa joku aika sitte selvis pennun haku päivä, joka on nyt sitte keskiviikko 23. päivä! Eli enää KOLME viikkoa! Vastahan me käytiin niitä kattoon ja se oli vielä kuus viikkoa. Ääää en jaksa oottaa <3 Pete ei tosiaan valitettavasti pääse mukaan ku sen on pakko olla töissä, joten lähen mun enon kans hakeen meijän palleroa.

Huomenna ku lähetään niin en kyllä taida jaksaa ottaa konetta mukaan ollenkaan. Tuun kuitenki takas jo perjantaina ja viikonlopuksi kotiin. Tänään pitäs vielä vähä pakata mökkikampetta valmiiksi että voi jo huomenna viedä ne Ouluun ettei tarvi sitte sunnuntaina bussiin raahata. Mutta tosiaan, ei kai mulla ees mitään kunnon asiaa ollu, halusin vaan laittaa nuo kivat kukkakuvat tänne :)

2 kommenttia:

  1. Oi ei, rakastuin sun blogin nimeen! Ja tää ulkoasukin on upee :3 + kirjotat tosi kiinnostavasti ja kuvat on hienoja c: pitääkin selailla hiukan pidemmälle.

    VastaaPoista