keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Viikko Kuusamossa

Vietin siis viime viikon Kuusamossa mökillä. Oli ihana viikko ihanassa ympäristössä ja hyvässä seurassa. Ehkä laitan tähän nyt muutamat kuvat, ja sitte kerron lisää! Osa kuvista on otettu puhelimella ja osa kameralla.

IMG_0231

IMG_0263

IMG_0274
Terassilla oli ihana syyä aamupalaa ku näköala oli tämmönen.

20140711_153531

20140711_153603

20140712_003808

IMG_0439

IMG_0445
Viimesen aamun aamupala terassilla.

Ensinnäki, voitteko uskoa, tuolla ei ollu käytönnössä yhtään sääskiä! Oltiin kaikki varauduttu siihen että koko ajan saa huitoa, ja mietin jo sitä mahollisuutta että voiko ulkona olla ollenkaan. Mutta ei. Sain vissiin yhen sääsken syömän koko reissun aikana ja seki tapahtu myöhään illalla ku oli jo viileää. Paarmoja oli jonku verran, mutta se oliki oikeen mainiota ajanvietettä ku metsästettiin niitä sähkölätkien kans. Ei niissä muuten ois mitään mutta ku ne yritti niin itepäisesti lennellä päin naamaa ym. niin meni hermot välillä.

Muut päivät oli tosi lämpimiä, mutta keskiviikko ja torstai oli pikkusen viileämpiä. Eli siis jotain kahtakymmentä astetta. Keskiviikkona käytiin Riisitunturin kansallispuistossa vaeltamassa yks pikku lenkki, mutta siitä voisin kertoa paremmin ihan omassa postauksessa, ku tuli otettua sen verran kuvia!

Oli kyllä kaikin puolin vaan jotenki niin lepposa reissu. Ihan mahtavaa ku oli niin hiljasta ja rauhallista. Eipä me muuten mitään erikoista tehty. Syötiin hyvää ruokaa, paistettiin makkaroita ja vaahtokarkkeja, istuskeltiin laiturilla, ja vaan oltiin.

Pois lähettiin lauantaina suunilleen kolmen maissa, ku oltiin siivottu ja pakattu. Lauantaina menin sitte mummulaan yöksi. Siellä olin sitte kaks yötä, ja tulin VIHDOIN ja viimein eilen illalla kotiin. Olin kyllä jo niin valmis tulemaan kotiin. Oma sänky on vaan paras. Peteki tuli työreissulta kotiin tänä aamuna kuuden maissa. Oliki kyllä jo kauhee ikävä ku ei nähty yli viikkoon.

Kuusamossa en tarennu uija, koska se vesi oli ihan jäätävää! Sunnuntaina kuitenki oli sitte lämmin päivä, ja mentiin Hannan ja serkkujen kans Haukiputaan Siikasaareen uimaan. Määki sain sitte heitettyä vihdoin talviturkin pois. Kiiminkijoessa oli yllättävän lämmintä vettä. Käytiinpä me sitte eilenki samassa paikassa uimassa ku oli VIELÄ kuumempi päivä. Ilmatieteenlaitoksen mukaan eilen tuliki (yllättäen) Oulussa uus lämpöennätys 31,1 astetta.

Mutta tosiaan, huomenna lisää siitä Riisitunturin reissusta!

ja muuten p.s. tättärää mihin helvettiin tää aika on menny (onneksi siis) koska viikon päästä oon jo Porissa, ja viikon päästä huomenna haetaan TIEDÄTTE KYLLÄ KUKA ja en voi uskoa että tää tapahtuu oikeesti ja oon aivan uskomattoman onnellinen!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti