lauantai 28. kesäkuuta 2014

Koirablogi

Vihdoin. Tänään oon suurimman osan päivästä värkänny uuden blogin ulkoasua ynnä muita pieniä asioita. Tällä hetkellä oon nyt sitte suhteellisen tyytyväinen lopputulokseen. Ainaki nyt niin tyytyväinen ku mihin mun olemattomilla taidoilla ees pystyy.

koirabloginbanneri_värit2psd


Yllä olevaa kuvaa (eli siis banneria) klikkaamalla pääsee koirablogin puolelle. Myös sivupalkissa on blogin banneri jota klikkaamalla sinne myöskin pääsee. Toivottavasti joku tämänkin blogin lukijoista kiinnostuu ja siirtyy myös koirablogin lukijaksi :)

Tulin tosiaan kotiin torstaina viiden aikaan. Oli kyllä jo niin ihana päästä kotiin niin pitkästä aikaa. Ihana nukkua omassa sängyssä. Ja pitkään. Tosin huomenna enää onnistuu pitkään nukkuminen, koska huomenna iltapäivällä iskä tuo Hannan, ja meidän pikkuveljen tänne Tornioon. Täällä ollaan sitte varmaan se pari yötä, jonka jälkeen ajetaan Ouluun. Vahdin siis pikkuveljeä vielä ens viikon ma-pe.

Nyt ei varmaan sen kummempaa kerrottavaa ookkaan ku oon vaan tässä pari päivää rentoutunu ja ollu tekemättä mitään sen kummempaa. Taidan alkaa tässä syömään ku tein eilen niin hyviä jauhelihapihevjä namnam. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti