lauantai 21. kesäkuuta 2014

Rovaniemellä

Voi paska ku on taas menny kauan ilman postausta. MUTTA ei tässä oo nyt oikeen kerenny ku en oo hirveesti ollu kotonakaan. On nyt tässä aika paljo kerrottavaa, mutta aattelin kuitenki kertoa kaiken aikajärjestyksessä niin on kaikista selvin! :) Viime viikon torstaina tulin Ouluun, ja eihän siinä taas kerenny sitte mitään blogia aatteleen. Sunnuntaina menin kyllä kotiin, mutta sitte maanantaina lähettiin ajaan Rovaniemelle Peten iskän luo yheksi yöksi. Maanantai-iltana sitte selvis, että päästään torstaina kattoon meidän pentua! Siitä lisää myöhemmin! :)

IMG_0079

IMG_0070

IMG_0073

Tiistaina sitten iltapäivällä ajettiin takas Tornioon. Värjäsin siinä pitkästä aikaa hiukset, ja sitten ajettiin vielä illalla Ouluun yöksi. Ihan vaan ettei ollu sitte niin pitkä matka keskiviikkona ajaa Poriin.

Tosiaan olen tullut siihen tulokseen että sen koirabloginkin pistän tässä pystyyn viimestään ens viikolla ku pääsen kotiin rauhassa tekeen banneria ynnä muita. En tajunnu nyt pakata mukaan piirrustusvälineitä ja sen semmosia. Ajattelin tosiaan alottaa kirjottelun jo tästä odotusajasta. Hirvee innostus päästä jo kirjottaan ku mulla on ihan hirveesti ideoita!

Tää oli nyt vaan tämmönen välipäivitys ku alko ahistaan että oli jo niin kauan edellisestä postauksesta. En kuitenkaan viiti tähän yhteen postaukseen ängetä kaikkia juttuja ku tulee muuten niin hirveen pitkä. Joten katotaanpa jos viimestään huomenna jatkaisin juttua. Oon tosiaan tällä hetkellä Oulussa, ja oon täällä ens keskiviikkoon asti, koska ma, ti, ke, vahdin mun pikkuveljeä. Nyt aletaan kattoon viimenen Game of thrones jakso!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti