tiistai 13. toukokuuta 2014

Täällä taas!

Joo siis huh huh. Muutto alkaa oleen pikku hiljaa hyvällä mallilla, mutta vasta tänään pääsin rauhassa istumaan sohvalle koneen kans. Tänään vasta laitettiin langaton netti mulle kuntoon, koska joka päivä on vaan ollu niin paljo hommaa, eikä ois kyllä hirveesti kiinnostanu kököttää tossa eteisen lattialla tän koneen kans.

Muuttopäivät meillä oli tosiaan 29. ja 30. päivä. Kaikki ei sitte ihan ongelmitta sujunu, ku tarkemman tutkailun jälkeen päästiin toteaan että tää kämppä oli aivan järkyttävän paskanen. Keittiö oli kaikista pahin. Just se paikka jonka pitäs olla ehkä se asunnon siistein paikka.. Kaikki kaappien vetimet oli ihan järkyttävän tahmaset, samoin ku pöytätasot, ja kaappien sisäosat. Mitään ei ollu luultavimmin siivottu. Uuni oli ihan hirvee, ja uuninpelleistä ei varmaan tarvi ees sanoa mitään. Jääkaapissa oli salaatinriekaleita, ja kaikki laatikot täynnä leivänmurusia ym. Makuuhuoneen lattialta löyty (syöty) purkka, ja keittiöstä (käytettyä) nuuskaa. Olohuoneen lattialistat oli täynnä kynnen palasia. Parvekkeella oluttölkkejä. Tätä listaa vois varmaan jatkaa vielä aika pitkäänki. Ja ihan vaan huomautuksena että mää en todellakaan oo mikään siivousintoilija, mutta jokainen voi varmaan arvata ettei tommosessa kunnossa olevaan kämppään oo kovin mukava muuttaa. Varsinki ku entistä kämppää me puunattiin melkeenpä kokonainen päivä.

IMG_9706
Eteistä olohuoneesta päin katottuna, ja oikealla näkyy myös vieras/mikäliehuone. Tämä + kaks alla olevaa kuvaa on otettu 8.5, joten asiat on jo onneksi paljon paremmalla mallilla.

Onneksi sitte heti 1.5 lähettiin täältä molemmat pois, Pete työreissulle ja mää Ouluun. (Vapusta sen verran että en tehny käytännössä mitään muuta ku nukuin koska olin niin väsyny tosta kahen päivän muutosta. Tylsää.) Vapun takia pääsi sitte tuota siivousasiaa selvittelemään vasta perjantaina 2. päivä. Ketään ei oikeen tuntunu kiinnostavan ja meitä pomputeltiin soittaan aina vaan jollekki toiselle ihmiselle. Täällä myös kävi huoltomies kattomasssa paikkoja, ja sano ettei oo likasta. Asia selvä! No viime viikon maanantaina saatiin sitte oikeen siivooja tänne. Eihän siitäkään hommasta tullu sitte yhtään mitään. Siivooja "siivos" keittiön ja pesuhuoneen, jonka jälkeen "sai kelvata." Sen jälkeen ku siivooja oli lähteny, keittiö piti käytännössä siivota kokonaan uudestaan koska se oli edelleen niin paskanen. Pete yritti kysyä huoltomieheltä saisko sen nyt kirjallisena mitä täällä on siivottu ettei meidänkään tarvi sitte siivota lähtiessä muuta, eikä meidän takuuvuokrasta oteta mitään pois. Huoltomies käski muuttaa pois jos ei kelpaa. Ai että oli hilpeät fiilikset. Hauskintahan on että täällä asunnossa oli semmonen kansio jossa oli ohjeet muuttosiivoukseen. Voin kertoa ettei mitään ollu tehty. Että semmosta kivaa! Mietittiin että vaikka ei siivottais enää kertaakaan ku täällä asutaan, nii ei saatais tätä yhtä hirveään kuntoon ku mitä tämä oli. Kyllähän semmosen normi pölyn ymmärtää ku tää on kuitenki ollu tyhjillään muutaman kuukauden.

IMG_9707

No nyt kuitenki alkaa elämä voittaa, ja asunto alkaa näyttään ihan kivalta. Voisin ottaa kuvia tännekki sitte ku alkaa oleen ainaki melkeen valmista. Viime viikko oli kyllä ihan hirvee ku joka päivä hommailtiin yöhön asti ja koko ajan oli jalat kipeät ja joka paikka ihan jumissa.

IMG_9708

Hiuksetki oon tässä värjänny vihdoin, mutta se projekti taitaa olla vielä pikkusen kesken. Huomenna voisin kuitenki kertoa sitte siitä hommasta, ja laittaa muutaman kuvan mitä oon saanu tänä aikana otettua. Tästä postauksesta tulee muuten aivan liian pitkä. Toisaalta en oo yhtään ehtiny miettiin blogia tässä aikana, mutta nyt ku vihdoin pääsin koneelle ja luin kaikki lukematta jääneet blogipostaukset niin tuli hirvee surku että yhyyyy määki haluan. Kaks viikkoa on ihan hirveen pitkä aika olla lukematta blogeja ja kattomatta youtube videoita jos yleensä tekee sen melkeen päivittäin. En mää tommosia juttuja jaksa puhelimella kattoa. Siispä oon tänä aikana seurannu vaan twitteriä, instagramia ja facebookkia. Mutta oiskohan tässä jo tarpeeksi tälle päivää, ja lisää kuulumisia ynnä muita sitte huomenna! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti