keskiviikko 21. toukokuuta 2014

4 vuotta

Viime viikonloppu oltiin Torniossa. Petellä oli lauantaina töitä, mutta en halunnu lähtä yksin Ouluun koska lauantaina oli myös meijän neljäs vuosipäivä. Ihan uskomatonta oikeesti että siitä on neljä vuotta! Aattelin nyt sitte sen kunniaksi kertoa vähä miten me päädyttiin yhteen :)

Mehän tosiaan tavattiin niinki villeissä merkeissä ku amiksen tutoreiden pikkujouluissa :D Jotenki niin typerää ajatella jälkeenpäin että ollaan molemmat oltu tutoreita, koska mun mielestä Pete ei oo yhtään semmonen ihminen, enkä oo kyllä minäkään :D Me itseasiassa oltiin jo samalla yläasteella, mutta ei sillon oltu minkäänlaisessa kontaktissa keskenämme. Sitte vaan ku menin ammattikoulun ykköselle (jollon Pete oli siis kakkosella) tunnistin Peten ja sen kaverin, että hei, nuo oli samassa koulussa sillon.

Siinä sitte ekan vuoden alkupuolella, kaks mun uutta kaveria alko puhumaan että vois liittyä tutoreihin. Määki sitte aloin miettimään että oishan se hyvä tapa yrittää parantaa sosiaalisia taitoja ja ehkä saaha uusia kavereitaki. Aika lailla ekoja juttuja mitä meillä oli sillä porukalla, oli joululoman alkaessa pikkujoulut. Meillä oli mökki varattuna Virpiniemestä yheksi yöksi, jossa meillä sitte oliki oikeen mukavat bileet. Ite olin tosin selvinpäin koska sillon olin vielä niin kiltti etten ollu koskaan juonu. Siellä me siis jonku verran ensimmäisiä kertoja Peten kans juteltiin, mutta en kyllä sillon ollu yhtään siitä kiinnostunu sillä lailla.

Jos tän jutun haluais kertoa oikeesti tarkkaan niin tästä tulis melko pitkä teksti, joten yritän pitää tän lyhyenä ja vähä tiivistää :D Joskus siinä sitte alkuvuodesta 2010 Pete alko jutteleen mulle ensin facebookissa. Myöhemmin sitte ilmeni että se oli kai kiinnostunu musta jo tässä vaiheessa. Ite en tosin vieläkään :D Sitte me siirrytiin vanhaan kunnon meseen jutteleen, ja juteltiin joka päivä pitkälle iltaan (ja yöhön) asti. Jossain vaiheessa mää sitte yllätin itteniki ja pyysin Peten meillä käymään ensimmäistä kertaa. Sillon vaihettiin numeroita, jonka jälkeen alko aivan armoton tekstailu, ja kieltämättä tekstailtiin joka päivä aika lailla tauotta. Mää olin sitte jotenki tosi hämmentyny enkä osannu oikeen päättää että tykkäänkö Petestä vai en. Vielä siinäki vaiheessa ku se kännissä (:D) mulle tekstiviestillä tunnusti että tykkää musta, en osannu sanoa oikeen mitään järkevää. Lähinnä tais olla jotain että okei kiva jatketaan samalla lailla -tyyliin. No luonnollisesti määki sitte jossain vaiheessa sain selvitettyä itelleni että no kyllähän määki tykkään siitä.

Aika kauan me siinä sitte kaiken kaikkiaan "säädettiin," vaikka oikeestaan jo kuukautta ennen ku päätettiin "virallisesti" alkaa seurustelemaan, käyttäydyttiin jo niinku ois oltu yhessä. 17. toukokuuta 2010 Pete sitte sano iltasella että pitäsköhän laittaa facebookkiin että parisuhteessa. Kysyin sitte että kenen kans aattelit olla parisuhteessa (HEHHEH) ja luonnollisesti voitte arvata vastauksen :D Että siinäpä tais olla se lyhyin versio minkä osaan kirjottaa. Jaksaisin kyllä oikeesti varmaan kirjottaa tästä aiheesta vaikka kuin pitkän postauksen mutta sitä tuskin lukis kukaan :D Hieman kyllä epäilen lukeeko tätäkään mutta kiva vähä muisteloida tässä juttuja ja vähä kirjottaa ylös :)

Tosiaan sitte lauantaina sillä aikaa ku Pete oli töissä, tein meille täällä ruokaa. Tein pitaleipiä joiden väliin tuli lihaa, tzatsikia, tomaattia, punasipulia ja ranskalaisia. Tää oli jo toinen kerta ku syötiin noita ja oli hyvää.

IMG_9735

IMG_9738

20140517_195143

Sain myös kukkia ensimmäistä kertaa, joten olin aika hymy perseessä ku Pete tuli kotiin ja ojensi mulle kukkapuskan :) Harmi vaan nuo ruusut ja isot lehet rupsahti jo seuraavaan aamuun mennessä aika lailla. Onneksi sentään nuo liljat aukeilee vasta nyt ja ne näyttää oikeen kivoilta!

Että semmosta. Huomenna lähen päivällä Ouluun, jossa kuvaan videokurssin viimesen tehtävän, ja pääsen kattoon mun enon uutta koiranpentua! Voi kyllä olla etten ota konetta mukaan ollenkaan ku vähä tuntuu etten ehi sitä ees käyttämään, ja lisäksi joudun meneen bussilla niin se on vaan aina aika paljo lisää painoa matkalaukkuun. Yks syy myös miksi meen Ouluun on se että siellä näyttäis olevan paremmat ilmat ku täällä Torniossa. Ainiin, vielä pakollinen hypetys: LÄMMINTÄ! Olikohan se toissapäivänä ku vihdoin se lämpö tuli tänne Tornioonki asti ja ai että oon ilonen. Perjantaillekki Ouluun luvataan 25 lämmintä JEE. Ainut ongelma tässä on vaan se että nyt on se hetki ku ei oikeen osaa laittaa päälle tarpeeksi vähä vaatetta :D Hirveät mietinnät että voinko mää nyt tosiaan mennä ulos pelkässä t-paidassa? Ehkä mää jo kohta osaan taas.

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea vuosipäivän johdosta :) 4 vuotta on pitkä aika! Meilläkin on elokuussa kolmas vuosipäivä, mutta tuskin juhlitaan sitä mitenkään erikoisesti. Ehkä kokkaan (valmistan mikrossa) jonkun maittavan aterian ja löhöillään sohvalla tylsistymässä tai sitten vietetään juhlapäivää mun synttäreiden kans samaan aikaan :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :> On se kyllä pitkä aika! Nojoo eipä tuokaan ollu mitään kovin normaalista poikkeavaa. Paitsi se että sain kukkia :D Ja hyvältähän tuoki kuulostaa :))

      Poista