tiistai 12. elokuuta 2014

Kotimatka

Noniin, jokohan sitä pikkuhiljaa jaksais keskittyä bloginkin pariin? Arki ei vielä ihan täysin sujuvasti pyöri, mutta aika lähellä jo ollaan! Ossaan pikkuhiljaa tehä jotain muutaki ku olla lähes 24/7 Novan kans, tai tekemässä jotain siihen liittyvää. Aattelin nyt kertoa tosta meijän kotimatkasta, ku eipä mulla mitään muutakaan kerrottavaa hirveesti oo. Tai siis on, mutta kaikki liityy Novaan ja mitä ollaan sen kans tehty. Paitsi se että eilen alko koulu. Mutta siinäkään ei oo hirveesti mitään kertomista. Joten tässäpä tulee:

Siitähän on huomenna tosiaan jo kolme viikkoa aikaa. Tai sitte vasta, koska tuntuu niinku ois menny paljo enemmän aikaa. Lähettiin enon kans ajaan Poriin tiistaina 22. heinäkuuta kolmen jälkeen päivällä. Pysähyttiin pari kertaa syömään, ja perillä oltiin joskus siinä illalla 22-23, en enää muista tarkalleen. Yötä oltiin omena hotellissa, ja oli muuten hirvein hotellikokemus ikinä. Huoneessa oli vähintään 30 astetta lämmintä, ja voin kertoa että nukkuminen oli yhtä tuskaa. Aamulla en enää jaksanu ees yrittää, vaan nousin yli tunnin ennen kellon soimista. Siinä sitte laitoin itteni valmiiksi ja käytiin syömässä viereisessä kahvilassa, (tosin söin vaan puolikkaan croisantin, koska jännitti niin hirveesti etten pystyny syömään :D) jonka jälkeen piti vielä tunnin verran oottaa ennen ku lähettiin ajaan kasvattajan luo.

Kasvattajan luona oltiin 10.30. Ja siellähän niitä palleroita sitte oli! Pennut oli pienempiä ku olin kuvitellu, ja aivan ihania! Hetken aikaa piti ettiä että löydettiin meijän Nova, eli "oranssi pentu," jonka jälkeen sain sen ekaa kertaa syliin :)

IMG_0471

IMG_0481

IMG_0483
Meijän pikku sotkuposki <3

IMG_0496

Kasvattajan luona vierähti parisen tuntia kun juteltiin asioista ja kirjoiteltiin kauppasopimusta. Sitte oliki aika lähtä ajaan kotiin päin!

IMG_0527

Nyt ku näitä kuvia kattoo niin huomaa että on se tainnu vähä kasvaa :D Seuraava määränpää meillä oli NEUfrau OY:n tehdas Porissa. Sieltä käytiin tosiaan ostaan ruokaa molemmat omille pennuille. Nova itki autossa enimmäkseen tuon matkan kasvattajan luota tuonne tehtaalle. Sen jälkeen oli pientä vinkumista, mutta melko nopeaa se rauhottu makoileen penkille mun viereen. Raukka kyllä taisteli unta vastaan vaikka kuin kauan ennen ku luovutti.

20140723_125923

20140723_140500

Matka meni mun mielestä yllättävän hyvin. Nova tosiaan nukku melkeen koko matkan, eikä sillä ollu minkäänlaista pahoinvointia. Näkyvää siis ainakaan. Pysähyksiä taiettiin tarvia vaan neljä. Lähinnä aina ku Nova heräs kunnolla. Taidettiin olla aika lailla yheksän maissa Oulussa. Mentiin meille kotiin, jossa vaihettiin autoa. Siitä sitte jatkettiin matkaa vähä myöhemmin Hannan ja Novan kans Tornioon.

Tässä nyt tosiaan vähä tämmöstä välipäivitystä. En tiiä kuin monia mun lukijoista koko koira-asia kiinnostaa, mutta toisaalta tää nyt on erittäin iso osa mun elämää, (josta kirjotan blogia hehe) joten koirajuttuja on nyt jonku verran tiedossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti